Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Vuurbaken. Meer dan 25 jaar expertise!

Vuurbaken Latex Spuiten Plafond

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten prijs in Zinkweg, Zuidzijde, Bommelskous, Greup, Stougjesdijk, Oud-Beijerland, Klaaswaal, Zuid-Beijerland, Nieuw-Beijerland, Oosthoek en bij u inVuurbaken?

Goedkoop Latex Spuiten Vuurbaken. Ruim 25 jaar Ervaring

Voordelig latexverf spuiten.

Wie een offerte gaat vragen bij de verschillende ondernemers zal tot de uitkomst komen dat de tarieven nogal verschillen, het ene schildersbedrijf rekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro rekent voor hetzelfde aantal vierkante meters. Dat deze prijsverschillen normaal zijn gaan we hier uitleggen. De verschillen zitten om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van een schildersbedrijf is vaak wat duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld praxis. Ga altijd voor de allerbeste kwaliteit latex, doch let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag daarom natuurlijk altijd om info wat betreft de kwaliteit van de latex.

Wanden spuiten met latex verf

Late kan worden ingezet op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Tenslotte om het beste effect te bereiken moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Echt stucwerk dus. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, daarom krijg je een volkomen glad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen zien. Het is daarom van belang te overwegen om eerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over latex spuiten met compressor bij u in Vuurbaken? Meer informatie over Vuurbaken.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Verfspuiten zijn er in uitgebreide uitvoeringen met en zonder lucht. De spuit zonder lucht zorgt ervoor dat je de latex een stuk fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Met als resultaat dat de wanden veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Wanneer je met een latexverf spuit op lucht werkt kan het gaan voorkomen dat er hele kleine korreltjes ontstaan, het is dan net of er gespoten is met een kleine korrel. Het eindresultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, men spuit dan bewust met een kleine korrel.

Om een plafond goed te gaan spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste en gladste resultaat te verkrijgen is het beste om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan als je een latex roller gaat gebruiken. Je ziet geen onregelmatige strepen of enig onregelmatigheid meer. Bovendien zorgt het voor een grote besparing in de kosten, een plafond spuiten werkt vele malen sneller dan met de hand rollen. Tevens kun je kiezen uit diverse kleurencombinaties, het voordeel is dat je niet vast zit aan kleuren die in een blik verf zitten. Laat gemakkelijk de kleur op maat maken, houdt er wel rekening mee dat er afwijking in kleur kan zijn indien je het op de wand of plafond spuit.

Vraag eens een offerte voor latex spuiten prijs.