Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Vrijhoeven. Meer dan 25 jaar expertise!

Vrijhoeven Plafond Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten prijs in Aarlanderveen, Ter Aar, Ridderbuurt, Oudshoorn, Zuidhoek, Alphen aan den Rijn, Gouwsluis, ’s-Molenaarsbuurt, Zwammerdam, Gnephoek en bij u inVrijhoeven?

Latex Spuiten Vrijhoeven.

Voordelig latex verf spuiten.

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen maar al te vaak ver uit elkaar, de ene ondernemer rekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak de andere ondernemer 11 euro per m2 rekent. Dat deze prijsverschillen normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het verschil zit onder andere in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Kies dan ook voor een goede kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn na afloop. Een schildersbedrijf kan je meer informatie geven over de voordelen en prijzen van de diverse soorten latex.

Muren spuiten met latexverf

Latex verf kan gebruikt worden op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste, en mooiste effect krijg je door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Wie voor latex spuiten kiest zal zien dat er geen onregelmatigheid achter zal blijven, bijgevolg verkrijg je een volkomen glad en vlak effect zonder onregelmatige strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen gaan zien. Het is daarom te overwegen om allereerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect resultaat.

Meer informatie over latex spuiten prijs bij u in Vrijhoeven? Meer informatie over Vrijhoeven.

Contact +31 10 310 5035

Diverse soorten spuiten, dewelke is het beste?

Er zijn meerdere type verfspuiten. Je hebt ze die op lucht werken en zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als voordeel dat de latex veel fijner op de wand of plafond gespoten wordt. Met als resultaat dat de wanden veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit met compressor. Een latex spuit die met lucht werkt kan ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan komen, het lijkt dan net of er gespoten is met een kleine korrel. Dit noemt men dan natuurlijk spackspuiten, hierbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond te spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste eindresultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler dan als je een latex roller gaat gebruiken. Er is totaal geen structuur meer te zien na het spuiten. En de kosten zijn ook een stuk aantrekkelijker, het werkt een stuk sneller dan dat je handmatig gaat rollen. Tevens kun je kiezen uit meerdere kleurencombinaties, het voordeel is dat je onafhankelijk bent van een gewone blik verf. Je kunt de kleur op maat laten maken, De kleine verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander resultaat in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Vraag om een vrijblijvende offerte voor latex spuiten plafond.