Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Strijp. Meer dan 25 jaar expertise!

Strijp Goedkoop Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over prijs latex spuiten in Rijswijk, Wateringen, Sion, Kwintsheul, ’t Haantje, ’t Woudt, Den Hoorn, Mariëndijk, Lierhand, Poeldijk en bij u inStrijp?

Kosten Latex Spuiten Strijp. Ruim 25 jaar Ervaring

Is latex spuiten voordelig?

Wie een vrijblijvende offerte gaat vragen bij de diverse ondernemers zal tot de uitkomst komen dat de tarieven nogal verschillen, het ene schildersbedrijf. Dat deze prijsverschillen normaal zijn leggen we hier uit. Het begint bij de latex. Daar zit altijd een kwaliteitsverschil in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een praxis is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga ten alle tijden voor de allerbeste kwaliteit latex, doch let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag daarom ten alle tijden om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latex

Een groot voordeel van latex is dat het bij de meeste ondergronden goed is om op te spuiten. Of het nou behang is, gipsplaten of gibowanden. Het beste en beste effect krijg je alleen maar door te spuiten over glad stucwerk. Degene die met latex gaat spuiten zal merken dat er geen onregelmatigheid achter zal blijven, eerder is het effect vlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen zien. Wie de moeite neemt eerst de muur van te voren glad te stucen zal dan ook een beter resultaat verkrijgen.

Meer informatie over latex spuiten of rollen bij u in Strijp? Meer informatie over Strijp.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er gebruikt?

Verfspuiten zijn er in diverse uitvoeringen met en zonder lucht. De airless spuit zorgt ervoor dat je de latex een stuk fijner op de wanden kunt spuiten. Dit geeft een fijner en gladder effect dan een verfspuit die op lucht werkt. Zodra je met een latexverf spuit op lucht werkt kan het voorkomen dat er hele kleine korreltjes ontstaan, het is dan net of er is gespoten met een hele kleine korrel. Het resultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, daarbij wordt bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Om een plafond goed te kunnen spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste effect te verkrijgen is het verstandig om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler dan wanneer je gebruik maakt van een latex roller. Je ziet geen onregelmatige strepen of enig structuur meer. En de kosten zijn ook een stuk aantrekkelijker, een plafond spuiten gaat vele malen sneller dan handmatig rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in iedere kleur, een voordeel is dat je onafhankelijk bent van een gewone blik verf. Laat gemakkelijk de kleur op maat aanmaken, houdt er wel rekening mee dat de kleur een ander effect kan geven indien je het op de wand of plafond spuit.

Wilt u meer te weten komen over de prijs van latex spuiten plafond? Vraag dan een offerte aan.