Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Pernis. Meer dan 25 jaar expertise!

Pernis Latex Spuiten Kosten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over airless latex spuiten in Hoogvliet, Heijplaat, Poortugaal, Meeuwenplaat, Rhoonse Veer, Rhoon, Schiedam, Windas, Beerenplaat, Vlaardingen en bij u inPernis?

Latex Spuiten Plafond Pernis.

Goedkoop latex spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen maar al te vaak ver uit elkaar, de ene ondernemer berekent 5 euro per m2 terwijl voor hetzelfde oppervlak de andere ondernemer daar 11 euro voor rekent. Deze prijsverschillen lijken vreemd doch zijn alleszins normaal. Het begint bij de latex. Er zit ten alle tijden een kwaliteitsverschil in, een liter latex van een schildersbedrijf is duurder dan een liter latex bij bijv. een bouwmarkt. Ga ten alle tijden voor de beste kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn naderhand. Vraag daarom ten alle tijden om informatie wat betreft de kwaliteit van de latex.

Tips over wanden en muren spuiten met latexverf

Latex verf kan gebruikt worden op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het allerbeste en beste resultaat krijg je door te spuiten over nieuw en glad stuc. Degene die met latex gaat spuiten zal zien dat er geen structuur achter zal blijven, eerder is het effect vlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Het is daarom te overwegen om eerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed resultaat.

Meer informatie over latex spuiten met compressor bij u in Pernis? Meer informatie over Pernis.

Contact +31 10 310 5035

Diverse type spuiten, dewelke is het beste?

Er bestaan diverse type verfspuiten. Je hebt ze die werken op lucht en zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit pas je toe omdat je de latex veel fijner op de wanden kunt spuiten. Dit zorgt ervoor dat je een gladder resultaat krijgt. Een latex verf spuit die op lucht werkt gaat ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan voorkomen, het lijkt dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Het eindresultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex verf wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste en gladste effect te bereiken is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler Het verschil tussen spuitwerk op plafond of normaal latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker en egaler is dan gewoon rollen. Er is totaal geen structuur zichtbaar na het spuiten. Verder zorgt het voor een voordelige kostenbesparing, het is veel sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in elke kleur, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik verf kunt aanschaffen. Je kunt de kleur gemakkelijk op maat laten maken, houdt er wel rekening mee dat de kleur een ander resultaat kan geven indien je het op de wand of plafond spuit.

Vraag om een prijs voor plafond latex spuiten.