Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Oude Stoof. Meer dan 25 jaar expertise!

Oude Stoof Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten prijs in Noordhoek, De Druif, Zwingelspaan, Klundert, Kreek, Kade, Noordschans, Oudemolen, Pelikaan, Fijnaart en bij u inOude Stoof?

Voordelig Latex Spuiten Oude Stoof. 25 jaar Ervaring

Voordelig latex verf spuiten.

Degene die een offerte gaat aanvragen bij de verschillende ondernemers zal tot de conclusie komen dat de tarieven nogal kunnen verschillen, het ene schildersbedrijf rekent per m2 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro rekent voor hetzelfde aantal vierkante meters. Deze verschillen in prijzen lijken vreemd doch zijn alleszins normaal. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van een schildersbedrijf is over het algemeen duurder dan een liter latex bij bijv. een bouwmarkt. Ga natuurlijk altijd voor de allerbeste top kwaliteit latex, doch let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag dan ook altijd om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Wanden spuiten met latex verf

Latex verf kan ingezet worden op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste, en mooiste effect krijg je door te spuiten over nieuw en glad stuc. Degene die met latex gaat spuiten zal zien dat er geen enkel onregelmatigheid achterblijft, veel eerder is het effect vlak en gelijkmatig zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Wie de moeite neemt eerst even de muur van te voren glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter effect bereiken.

Meer informatie over airless latex spuiten bij u in Oude Stoof? Meer informatie over Oude Stoof.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende type spuiten, welke is het beste?

Er zijn meerdere type verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. De airless spuit pas je toe omdat je de latex veel fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Met als effect dat de wanden veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit met compressor. Zodra je met een latexverf spuit op lucht gaat werken kan het voorkomen dat er kleine korreltjes ontstaan, het lijkt dan net of er gespoten is met een kleine korrel. Dit wordt tevens spackspuiten genoemd, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het gladste effect op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler dan wanneer je gebruik maakt van een latex roller. Je ziet geen lelijke strepen of enig onregelmatigheid meer. Daarnaast zorgt het voor een voordelige kostenbesparing, het werkt een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in elke kleur, pluspunt is dat je onafhankelijk bent van een gewone blik verf verf. Laat eenvoudig de kleur op maat maken, houdt er wel rekening mee dat er kleurverschil kan zijn indien je het op de wand of plafond spuit.

Wilt u meer te weten komen over de kosten van voordelig latex spuiten? Vraag dan een prijs aan.