Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Oud-Alblas. Meer dan 25 jaar expertise!

Kosten Latex Spuiten in Oud-Alblas

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten plafond in Kooiwijk, Kortland, Papendrecht, Westeind, Alblasserdam, Oosteind, Matena, Nieuw-Lekkerland, Wijngaarden, Hendrik-Ido-Ambacht en bij u inOud-Alblas?

Latex Spuiten Plafond Oud-Alblas. 25 jaar Ervaring

Voordelig latex verf spuiten.

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf berekent per m2 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro rekent voor hetzelfde aantal m2. Deze prijsverschillen lijken vreemd maar zijn volkomen normaal. De verschillen zitten om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Kies dan ook voor een top kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn na afloop. Vraag daarom ten alle tijden om info wat betreft de kwaliteit van de latex.

Tips over muren spuiten met latex

Latex verf kan ingezet worden op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het allerbeste en beste effect verkrijg je door te spuiten over nieuw en glad stuc. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, bijgevolg verkrijg je een superglad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen gaan zien. Het is daarom te overwegen om allereerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over latex spuiten kosten bij u in Oud-Alblas? Meer informatie over Oud-Alblas.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen met en zonder lucht. Airless spuiten heeft als pluspunt dat de latex veel verfijnder op de wand of plafond gespoten wordt. Dit zorgt voor een gladder effect. Zodra je met een latex spuit op lucht werkt kan het gaan voorkomen dat er kleine korreltjes ontstaan, het lijkt dan net of er is gespoten met een kleine korrel. Dit wordt tevens spackspuiten genoemd, daarbij wordt bewust met een kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het gladste resultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler dan wanneer je gebruik maakt van een latex roller. Er is geheel geen onregelmatigheid zichtbaar na het spuiten. En de prijs is ook een stuk minder, het is veel sneller dan dat je met de hand gaat rollen. Tevens heb je de keuze uit meerdere kleurencombinaties, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik verf kunt kopen. Laat gewoon de kleur op maat aanmaken, wel is het zo dat er kleurafwijking kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Vraag een vrijblijvende offerte voor latex spuiten kosten.