Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Nieuwpoort. Meer dan 25 jaar expertise!

Nieuwpoort Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over kosten latex spuiten in Langerak, Graafland, Willige Langerak, Gelkenes, Schoonhoven, Liesveld, Zevender, Groot-Ammers, De Hem, Bovenstad en bij u inNieuwpoort?

Latex Spuiten Met Compressor Nieuwpoort.

Is latex spuiten goedkoper?

Degene die een vrijblijvende offerte gaat vragen bij de verschillende bedrijven zal tot de uitkomst komen dat prijzen nogal kunnen verschillen, de ene ondernemer berekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak de andere ondernemer daar 11 euro voor berekent. Deze verschillen in prijzen lijken vreemd maar zijn volkomen gewoon. Het verschil zit onder andere in de kwaliteit van de latex, een liter latex van een schildersbedrijf is duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld een bouwmarkt. Ga ten alle tijden voor de allerbeste kwaliteit latex, maar let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Een schildersbedrijf kan je meer informatie geven over de kenmerken en prijzen van de diverse soorten latex.

Handige tips over wanden en muren spuiten met latexverf

Late kan worden gebruikt op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste, en beste effect krijg je door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Wie met latex gaat spuiten zal zien dat er geen enkel structuur achter zal blijven, daardoor krijg je een volkomen glad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, Als de onderlaag niet goed en volledig gelijkmatig is ga je dat door de latex heen zien. Wie de moeite neemt eerst de muur van te voren glad te stucen zal dan ook een beter resultaat bereiken.

Meer informatie over latex spuiten prijs bij u in Nieuwpoort? Meer informatie over Nieuwpoort.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Verfspuiten bestaan in uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als voordeel dat de latex verf veel verfijnder op de wand of plafond gespoten wordt. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Zodra je met een latex verf spuit op lucht werkt kan het voorkomen dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het resultaat is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Dit wordt ook spackspuiten genoemd, daarbij wordt bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Om een plafond te spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste en gladste effect te verkrijgen kun je het beste latex muurverf gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Er is geheel geen structuur meer te zien na het spuiten. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, een plafond spuiten werkt vele malen sneller dan handmatig rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in iedere kleur, het voordeel is dat je niet vast zit aan kleuren die in een blik verf zitten. Gewoon de de kleur netjes op maat laten maken, De kleine afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een ander resultaat in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Vraag een prijs voor latex spuiten plafond.