Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Langeweide. Meer dan 25 jaar expertise!

Airless Latex Spuiten Langeweide

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over airless latex spuiten in Langeweide, Hogebrug, Driebruggen, Oukoop, Hekendorp, Ruigeweide, Boven-Haastrecht, Goejanverwelle, Waarder, Stein en bij u inLangeweide?

Latex Spuiten Langeweide. Meer dan 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex verf spuiten.

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf rekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro rekent voor dezelfde aantal m2. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. Het begint bij de latex. Er zit ten alle tijden een kwaliteitsverschil in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een praxis is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga altijd voor de beste kwaliteit latex, maar let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. De vakschilder kan je meer info geven over de kenmerken en kosten van de diverse soorten latex.

Wanden spuiten met latex verf

Late kan ingezet worden op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste, en mooiste effect krijg je door te spuiten over glad stuc. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, daarom verkrijg je een superglad en vlak resultaat zonder onregelmatige strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen gaan zien. Wie de moeite neemt eerst de muur van te voren glad te stucen zal dan ook een beter effect bereiken.

Meer informatie over latex spuiten kosten bij u in Langeweide? Meer informatie over Langeweide.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende soorten spuiten, wie is het beste?

Verfspuiten zijn er in verschillende uitvoeringen met en zonder lucht. De spuit zonder lucht zorgt ervoor dat je de latex veel fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Dit geeft een fijner en gladder effect dan een verfspuit met een compressor. Wanneer je met een latex verf spuit op lucht gaat werken kan het gaan voorkomen dat er hele kleine korreltjes gaan ontstaan, het effect is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Het eindresultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, daarbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond te spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste effect te bereiken is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit Het verschil tussen spuitwerk op plafond of normaal latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker en egaler is dan gewoon rollen. Je ziet geen onregelmatige strepen of enig onregelmatigheid meer. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan met de roller. Tevens kun je kiezen uit diverse kleuren, pluspunt is dat je onafhankelijk bent van een blik verf. Laat gewoon de kleur op maat maken, De kleine afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Vraag eens een offerte voor latex spuiten of rollen.