Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Hoogvliet. Meer dan 25 jaar expertise!

Hoogvliet Airless Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten of rollen in Meeuwenplaat, Poortugaal, Pernis, Rhoonse Veer, Beerenplaat, Heijplaat, Spijkenisse, Rhoon, De Hoek, Hekelingen en bij u inHoogvliet?

Goedkoop Latex Spuiten Hoogvliet. 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex spuiten. Wat kost het?

Wie een prijs gaat aanvragen bij de diverse ondernemers zal tot de uitkomst komen dat prijzen nogal verschillen, het ene bedrijf berekent 5 euro per m2 terwijl voor dezelfde oppervlak een andere schilder daar 11 euro voor berekent. Deze prijsverschillen lijken vreemd doch zijn alleszins normaal. Het begint bij de latex. Daar zit altijd een kwaliteitsverschil in, of je nu een liter latex bij een bedrijf koopt of bij een praxis is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga altijd voor de allerbeste top kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn achteraf. Vraag daarom ten alle tijden om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Tips over muren spuiten met latex verf

Een groot voordeel van latex is dat het voor de meeste ondergronden goed is om op te kunnen spuiten. Of het nou om behang gaat of gipsplaten of gibowanden. Tenslotte om het allerbeste effect te bereiken moet je zorgen dat de wanden schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Er blijft bij latex spuiten geen structuur achter, bijgevolg krijg je een superglad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen gaan zien. Het is daarom van belang te overwegen om eerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect effect.

Meer informatie over latex spuiten of rollen bij u in Hoogvliet? Meer informatie over Hoogvliet.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er ingezet?

Verfspuiten bestaan in uitvoeringen met en zonder lucht. De airless spuit zorgt ervoor dat je de latex een stuk fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Met als resultaat dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Een latex verf spuit die op lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het is dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Dit noemt men dan natuurlijk ook spackspuiten, daarbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste resultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of eenvoudig latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker en egaler is dan gewoon rollen. Er is totaal geen structuur meer zichtbaar na het spuiten. Daarnaast zorgt het voor een flinke besparing in de kosten, het is een stuk sneller dan dat je met de hand gaat rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in iedere kleur, het voordeel is dat je onafhankelijk bent van een blik verf. Je kunt de kleur gemakkelijk, op maat laten maken, De kleine verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander resultaat in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Wilt u meer te weten komen over de kosten van latex spuiten met compressor? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.