Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Heijningen. Meer dan 25 jaar expertise!

Plafond Latex Spuiten Heijningen

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over voordelig latex spuiten in Zevenhuizen, Oranjeoord, Driehoek, Stadse Dijk, Helwijk, Kwartier, Nieuwemolen, Oudemolen, Fijnaart, Willemstad en bij u inHeijningen?

Latex Spuiten Of Rollen Heijningen. Meer dan 25 jaar Ervaring

Voordelig latexverf spuiten.

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. De verschillen zitten om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van een schildersbedrijf is duurder dan een liter latex bij bijv. een bouwmarkt. Ga altijd voor de beste kwaliteit latex, en let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Een schildersbedrijf kan je meer informatie geven over de kenmerken en prijzen van de diverse soorten latex.

Wanden en plafond spuiten met latex

Een groot voordeel van latex is dat het voor veel ondergronden goed is om op te kunnen spuiten. Behang, gipsplaten, steen, het is allemaal heel gemakkelijk. Het allerbeste en beste effect krijg je alleen maar door te spuiten over glad stucwerk. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen structuur achterblijft, veel eerder is het resultaat vlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen zien. Het is daarom ook verstandig te overwegen om eerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over latex spuiten bij u in Heijningen? Meer informatie over Heijningen.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende soorten spuiten, welke is het beste?

Verfspuiten zijn er in verschillende uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als voordeel dat de latex veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Met als resultaat dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Een latexverf spuit die op lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het effect is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Dit wordt ook spackspuiten genoemd, hierbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex verf wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste resultaat te verkrijgen kun je het beste latex muurverf toepassen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of eenvoudig latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker en egaler is dan gewoon rollen. Je zal dan ook geen lelijke strepen of andere onregelmatigheden meer zien. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan met de hand rollen. Tevens heb je de keuze uit meerdere kleurencombinaties, pluspunt is dat je onafhankelijk bent van een gewone blik verf. Gewoon de de kleur eenvoudig op maat laten maken, houdt er wel rekening mee dat er kleurverschil kan zijn indien je het op de wand of plafond spuit.

Wilt u meer weten over de kosten van latex spuiten plafond? Vraag dan een offerte aan.