Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Gelkenes. Meer dan 25 jaar expertise!

Gelkenes Airless Latex Spuiten

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten prijs in Liesveld, De Hem, Schoonhoven, Bovenstad, Groot-Ammers, Graafland, Nieuwpoort, Bovenberg, Langerak, Ammerstol en bij u inGelkenes?

Kosten Latex Spuiten Gelkenes. Meer dan 25 jaar Ervaring

Is latex verf spuiten goedkoop?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, het ene bedrijf. Dat deze prijsverschillen normaal zijn leggen we hier uit. Het begint bij de latex. Daar zit natuurlijk altijd een kwaliteitsverschil in, een liter latex van een schildersbedrijf is meestal duurder dan een liter latex bij bijv. de gamma. Ga dan ook voor een top kwaliteit latex, maar let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Een schildersbedrijf kan je meer informatie geven over de voordelen en prijzen van de verschillende soorten latex.

Wanden en muren spuiten met latex

Latex verf kan ingezet worden op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Tenslotte om het mooiste effect te krijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, daardoor verkrijg je een superglad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, Als de onderlaag niet netjes en helemaal egaal is ga je dat door de latex verf heen zien. Wie besluit van tevoren eerst de wand glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat verkrijgen.

Meer informatie over latex spuiten bij u in Gelkenes? Meer informatie over Gelkenes.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende soorten spuiten, wie is het beste?

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen zowel met als zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit pas je toe omdat je de latex veel fijner op de wanden kunt spuiten. Dit zorgt voor een gladder resultaat. Een latexverf spuit die met lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het lijkt dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Dit noemt men dan natuurlijk ook spackspuiten, men spuit dan bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond goed te gaan spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste effect te bereiken kun je het beste latex muurverf toepassen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler Het contrast tussen spuitwerk op plafond of normaal latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker en egaler is dan gewoon rollen. Er is geheel geen onregelmatigheid meer zichtbaar na het spuiten. Ook zorgt het voor een flinke kostenbesparing, het is een stuk sneller dan dat je met de hand gaat rollen. Natuurlijk ook kun je kiezen uit verschillende kleurencombinaties, voordeel is dat je niet vast zit aan kleurencombinaties die in een blik zitten. Je kunt de kleur netjes op maat laten maken, De kleine afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een ander effect in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijzen van latex spuiten kosten? Vraag dan een offerte aan.