Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Drie Hoefijzers. Meer dan 25 jaar expertise!

Drie Hoefijzers Kosten Latex Spuiten

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over airless latex spuiten in Langeweg, Zevenbergschen Hoek, Strooiendorp, Blauwe Sluis, Hoekske, Achterdijk, Binnen-Moerdijk, Zevenhuizen, Gaete, Helkant en bij u inDrie Hoefijzers?

Latex Spuiten Met Compressor Drie Hoefijzers. Meer dan 25 jaar Ervaring

Is latexverf spuiten goedkoper?

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, het ene bedrijf berekent per m2 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro vraagt voor hetzelfde aantal m2. Dat deze prijsverschillen normaal zijn leggen we hier uit. Het begint bij de latex. Daar zit natuurlijk altijd een verschil in kwaliteit in, of je nu een liter latex bij een schildersbedrijf koopt of bij een praxis is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga daardoor voor een goede kwaliteit latex, en let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. De vakschilder kan je meer informatie geven over de eigenschappen en kosten van de diverse soorten latex.

Tips over wanden en muren spuiten met latexverf

Latexverf kan ingezet worden op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Uiteindelijk om het beste effect te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Er blijft bij latex spuiten geen structuur achter, daarom krijg je een volkomen glad en vlak resultaat zonder onregelmatige strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Wie de moeite neemt eerst de wand van te voren glad te stucen zal dan ook een beter effect verkrijgen.

Meer informatie over latex spuiten prijs bij u in Drie Hoefijzers? Meer informatie over Drie Hoefijzers.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er ingezet?

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft als voordeel dat de latex verf veel verfijnder op de wand of plafond gespoten wordt. Met als resultaat dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit die op lucht werkt. Een latex verf spuit die met lucht werkt gaat ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan voorkomen, het resultaat is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Dit wordt ook spackspuiten genoemd, hierbij wordt bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste en gladste resultaat te bereiken is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan wanneer je een latex roller gaat gebruiken. Je ziet geen onregelmatige strepen of enig structuur meer. En de prijs is ook een stuk minder, het werkt een stuk sneller dan dat je met de hand gaat rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in iedere kleur, een voordeel is dat je niet vast zit aan kleuren die in een blik verf zitten. Laat gemakkelijk de kleur op maat maken, wel is het zo dat er kleurafwijking kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijs van latex spuiten plafond? Vraag dan een offerte aan.