Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in De Donk. Meer dan 25 jaar expertise!

De Donk Airless Latex Spuiten

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over voordelig latex spuiten in Brandwijk, Bleskensgraaf, Hofwegen, Gijbeland, Streefkerk, Ammerssluis, Bergstoep, Molenaarsgraaf, De Hoek, Ammerstol en bij u inDe Donk?

Kosten Latex Spuiten De Donk. 25 jaar Ervaring

Is latex spuiten goedkoop?

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf. Deze verschillen in prijzen lijken veel doch zijn alleszins gewoon. De verschillen zitten om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is meestal duurder dan een liter latex bij bijv. de gamma. Ga altijd voor de beste kwaliteit latex, doch let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Een schildersbedrijf kan je meer info geven over de eigenschappen en prijzen van de diverse soorten latex.

Tips over muren spuiten met latex verf

Late kan worden gebruikt op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste en beste resultaat verkrijg je door te spuiten over glad stuc. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, veel eerder is het resultaat supervlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, Als de ondergrond niet netjes en volledig egaal is ga je dat door de latex verf heen zien. Het is daarom belangrijk te overwegen om eerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect resultaat.

Meer informatie over latex spuiten met compressor bij u in De Donk? Meer informatie over De Donk.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er gebruikt?

Er zijn diverse type verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit zorgt ervoor dat je de latex veel fijner op de wanden kunt spuiten. Met als resultaat dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Een latex spuit die met lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het is dan net of er gespoten is met een kleine korrel. Dit wordt tevens spackspuiten genoemd, hierbij wordt bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond perfect te kunnen spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste eindresultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Er is geheel geen structuur zichtbaar na het spuiten. Ook zorgt het voor een flinke besparing in de kosten, het is veel sneller dan dat je met de hand gaat rollen. Tevens kun je kiezen uit verschillende kleuren, het voordeel is dat je onafhankelijk bent van een gewone blik verf. Laat gemakkelijk de kleur op maat aanmaken, wel is het zo dat er kleurafwijking kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Vraag eens een prijs voor plafond latex spuiten.