Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Ammerssluis. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Of Rollen Ammerssluis

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over airless latex spuiten in Groot-Ammers, Ammerstol, Bovenstad, Bergstoep, Liesveld, Graafland, Tussenlanen, Bergambacht, Gelkenes, Brandwijk en bij u inAmmerssluis?

Latex Spuiten Ammerssluis. 25 jaar Ervaring

Is latex spuiten goedkoop?

Wie een vrijblijvende offerte gaat vragen bij de diverse ondernemers zal tot de conclusie komen dat de tarieven nogal kunnen verschillen, het ene bedrijf. Deze verschillen in prijzen lijken veel doch zijn volkomen normaal. Het begint bij de latex. Daar zit altijd een verschil in kwaliteit in, een liter latex van de vakschilder is vaak wat duurder dan een liter latex bij bijv. de gamma. Ga altijd voor de allerbeste kwaliteit latex, doch let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. De vakschilder kan je meer info geven over de kenmerken en kosten van de diverse soorten latex.

Wanden spuiten met latex verf

Een groot pluspunt van latex is dat het bij veel ondergronden goed is om op te kunnen spuiten. Of het nou behang is, gipsplaten of gibowanden. Tenslotte om het beste effect te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Echt stucwerk dus. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, daarom verkrijg je een superglad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, Als de onderlaag niet netjes en helemaal gelijkmatig is ga je dat door de latex heen zien. Wie de moeite neemt eerst even de wand van te voren glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat bereiken.

Meer informatie over airless latex spuiten bij u in Ammerssluis? Meer informatie over Ammerssluis.

Contact +31 10 310 5035

Diverse soorten spuiten, wat is het beste?

Er zijn verschillende soorten verfspuiten. Je hebt ze die op lucht werken en zonder lucht. De spuit zonder lucht zorgt ervoor dat je de latex een stuk fijner op de wanden kunt spuiten. Dit geeft een fijner en gladder resultaat dan een verfspuit die op lucht werkt. Een latexverf spuit die met lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het resultaat is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Dit noemt men dan tevens spackspuiten, hierbij wordt bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Om een plafond perfect te kunnen spuiten maakt de vakman gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het gladste effect te bereiken is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of normaal latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker en egaler is dan rollen. Je ziet geen onregelmatige strepen of enig structuur meer. Ook zorgt het voor een grote kostenbesparing, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan handmatig rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in elke kleur, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt aanschaffen. Je kunt de kleur op maat laten maken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Vraag eens een offerte voor plafond latex spuiten.