Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Alphen aan den Rijn. Meer dan 25 jaar expertise!

Voordelig Latex Spuiten in Alphen aan den Rijn

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over airless latex spuiten in ’s-Molenaarsbuurt, Gnephoek, Hoorn, Oudshoorn, Gouwsluis, Ridderbuurt, Koudekerk aan den Rijn, Woubrugge, Rietveld, Hazerswoude-Rijndijk en bij u inAlphen aan den Rijn?

Latex Spuiten Alphen aan den Rijn. 25 jaar Ervaring

Voordelig latex spuiten.

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen maar al te vaak ver uit elkaar, de ene schilder rekent 5 euro per m2 terwijl voor dezelfde oppervlak de andere ondernemer daar 11 euro voor rekent. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het verschil zit onder andere in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij een schildersbedrijf koopt of bij een praxis is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga natuurlijk altijd voor de beste kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn na afloop. Vraag dan ook ten alle tijden om informatie wat betreft de kwaliteit van de latex.

Handige tips over wanden en muren spuiten met latexverf

Een groot pluspunt van latex is dat het voor veel ondergronden goed is om op te spuiten. Of het nu behang is, duroxblokken of gibowanden. Tenslotte om het allerbeste resultaat te krijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon, netjes en glad zijn. Echt stucwerk dus. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, bijgevolg krijg je een superglad en vlak effect zonder onregelmatige strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen gaan zien. Wie de moeite neemt eerst even de wand van te voren glad te stucen zal dan ook een beter resultaat verkrijgen.

Meer informatie over latex spuiten met compressor bij u in Alphen aan den Rijn? Meer informatie over Alphen aan den Rijn.

Contact +31 10 310 5035

Diverse type spuiten, welke is het beste?

Verfspuiten bestaan in uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft als pluspunt dat de latexverf veel verfijnder op de wand of plafond gespoten wordt. Met als effect dat de wanden veel gladder worden dan met een gewone verfspuit die op lucht werkt. Wanneer je met een latex verf spuit op lucht gaat werken kan het gebeuren dat er hele kleine korreltjes gaan ontstaan, het resultaat is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Dit noemt men dan ook spackspuiten, men spuit dan bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond goed te gaan spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste resultaat te verkrijgen is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler Het verschil tussen spuitwerk op plafond of normaal latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker, mooier en egaler is dan gewoon rollen. Je ziet geen lelijke strepen of enig structuur meer. Ook zorgt het voor een grote kostenbesparing, een plafond spuiten werkt veel sneller dan handmatig rollen. Natuurlijk ook kun je kiezen uit meerdere kleurencombinaties, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt kopen. Je kunt de kleur eenvoudig op maat laten maken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een ander resultaat in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Wilt u meer weten over de prijzen van latex spuiten kosten? Vraag dan een offerte aan.