Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in IJssellaan. Meer dan 25 jaar expertise!

Plafond Latex Spuiten IJssellaan

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over goedkoop latex spuiten in Kortenoord, Lageweg, Klein Hitland, ’s-Gravenweg, Nieuwerkerk aan den IJssel, Moordrecht, Groeneweg, Gouderak, Groot Hitland, Ouderkerk aan den IJssel en bij u inIJssellaan?

Goedkoop Latex Spuiten IJssellaan.

Is latex spuiten voordelig?

Wie een vrijblijvende offerte gaat aanvragen bij de diverse bedrijven zal tot de conclusie komen dat de kosten nogal verschillen, het ene schildersbedrijf berekent per m2 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro vraagt voor hetzelfde aantal m2. Deze verschillen in prijs lijken vreemd doch zijn alleszins normaal. Het begint bij de latex. Er zit altijd een kwaliteitsverschil in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Kies voor een top kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn na afloop. De vakschilder kan je meer info geven over de eigenschappen en kosten van de verschillende soorten latex.

Wanden en muren spuiten met latexverf

Een groot voordeel van latex is dat het bij heel veel ondergronden perfect is om op te kunnen spuiten. Of het nu behang is, gipsplaten of gibowanden. Uiteindelijk om het mooiste resultaat te krijgen moet je zorgen dat de wanden schoon, netjes en glad zijn. Echt stucwerk dus. Wie met latex gaat spuiten zal merken dat er geen structuur achterblijft, daarom verkrijg je een superglad en vlak effect zonder onregelmatige strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen gaan zien. Wie de moeite neemt eerst de muur van te voren glad te stucen zal dan ook een beter effect bereiken.

Meer informatie over airless latex spuiten bij u in IJssellaan? Meer informatie over IJssellaan.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen met en zonder lucht. Airless spuiten heeft als voordeel dat de latex verf veel verfijnder op de wand of plafond gespoten wordt. Dit zorgt voor een gladder resultaat. Een latex spuit die op lucht werkt gaat ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan komen, het lijkt dan net of er is gespoten met een hele kleine korrel. Het eindresultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een kleine korrel.

Om een plafond goed te kunnen spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het gladste eindresultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of eenvoudig latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker en egaler is dan rollen. Je ziet geen onregelmatige strepen of enig onregelmatigheid meer. En de kosten zijn ook een stuk minder, een plafond spuiten werkt veel sneller dan met de roller. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in elke kleur, pluspunt is dat je onafhankelijk bent van een gewone blik verf. Laat gewoon de kleur op maat maken, wel is het zo dat er kleurverschil kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Vraag om een vrijblijvende offerte voor plafond latex spuiten.