Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Hogebrug. Meer dan 25 jaar expertise!

Hogebrug Latex Spuiten Of Rollen

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over prijs latex spuiten in Langeweide, Langeweide, Hekendorp, Boven-Haastrecht, Ruigeweide, Driebruggen, Goejanverwelle, Oukoop, Rozendaal, Stein en bij u inHogebrug?

Latex Spuiten Hogebrug.

Voordelig latex spuiten.

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen maar al te vaak ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf rekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro rekent voor dezelfde aantal m2. Deze prijsverschillen lijken vreemd maar zijn volkomen gewoon. Het begint bij de latex. Daar zit ten alle tijden een kwaliteitsverschil in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Kies voor een goede kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn achteraf. De vakschilder kan je meer informatie geven over de voordelen en kosten van de diverse soorten latex.

Handige tips over muren spuiten met latex

Late kan worden ingezet op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Tenslotte om het mooiste resultaat te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden schoon, netjes en glad zijn. Goed stucwerk dus. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen structuur achterblijft, veel eerder is het resultaat supervlak en gelijkmatig zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Wie besluit van tevoren even de plafond of wand glad te stucen zal dan ook een beter effect bereiken.

Meer informatie over latex spuiten plafond bij u in Hogebrug? Meer informatie over Hogebrug.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er gebruikt?

Er zijn meerdere soorten verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit zorgt ervoor dat je de latex een stuk fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Dit zorgt ervoor dat je een gladder resultaat krijgt. Wanneer je met een latex verf spuit op lucht werkt kan het voorkomen dat er hele kleine korreltjes gaan ontstaan, het effect is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Dit wordt ook spackspuiten genoemd, daarbij wordt heel bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste en gladste effect te bereiken is het verstandig om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of gewoon latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker en egaler is dan rollen. Je zal beslist geen lelijke strepen of andere afwijkingen meer zien. Bovendien zorgt het voor een voordelige kostenbesparing, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan met de roller. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in elke kleur, voordeel is dat je niet vast zit aan kleurencombinaties die in een blik verf zitten. Je kunt de kleur op maat laten maken, wel is het zo dat er kleurverschil kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer te weten komen over de kosten van goedkoop latex spuiten? Vraag dan een prijs aan.