Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Groote Lindt. Meer dan 25 jaar expertise!

Groote Lindt Latex Spuiten Kosten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten met compressor in Heer Oudelandsambacht, Zwijndrecht, Kijfhoek, Achter-Lindt, ’s-Gravendeel, Kleine-Lindt, Puttershoek, Wieldrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Rijsoord en bij u inGroote Lindt?

Goedkoop Latex Spuiten Groote Lindt. 25 jaar Ervaring

Voordelig latexverf spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf rekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro berekent voor hetzelfde aantal m2. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een praxis is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga ten alle tijden voor de allerbeste kwaliteit latex, doch let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. De vakschilder kan je meer info geven over de eigenschappen en kosten van de diverse soorten latex.

Muren spuiten met latexverf

Latexverf kan ingezet worden op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het allerbeste en beste effect verkrijg je door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Degene die met latex gaat spuiten zal zien dat er geen enkel onregelmatigheid achterblijft, veel eerder is het effect vlak en gelijkmatig zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, Als de onderlaag niet goed en helemaal egaal is ga je dat door de latex heen zien. Het is daarom te overwegen om eerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect resultaat.

Meer informatie over voordelig latex spuiten bij u in Groote Lindt? Meer informatie over Groote Lindt.

Contact +31 10 310 5035

Diverse type spuiten, wie is het beste?

Verfspuiten bestaan in uitvoeringen met en zonder lucht. Airless spuiten heeft als pluspunt dat de latexverf veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Dit zorgt ervoor dat je een gladder effect krijgt. Zodra je met een latex spuit op lucht werkt kan het voorkomen dat er hele kleine korreltjes gaan ontstaan, het lijkt dan net of er is gespoten met een kleine korrel. Het eindresultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, hierbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond te spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste eindresultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler dan wanneer je een latex roller gebruikt. Er is geheel geen structuur zichtbaar na het spuiten. Daarnaast zorgt het voor een grote kostenbesparing, het is een stuk sneller dan dat je met de hand gaat rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik kunt aanschaffen. Gewoon de de kleur eenvoudig op maat laten maken, houdt er wel rekening mee dat er afwijking in kleur kan zijn als je het op de wand of plafond spuit.

Wilt u meer weten over de prijzen van latex spuiten prijs? Vraag dan een prijs aan.