Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Goudswaard. Meer dan 25 jaar expertise!

Goudswaard Airless Latex Spuiten

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over goedkoop latex spuiten in Oudendijk, Piershil, Zuidland, Zwartsluisje, Oosthoek, Simonshaven, Moleneind, Nieuw-Beijerland, Biert, Nieuwendijk en bij u inGoudswaard?

Latex Spuiten Met Compressor Goudswaard. Ruim 25 jaar Ervaring

Voordelig latex verf spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. Het begint bij de latex. Er zit ten alle tijden een kwaliteitsverschil in, een liter latex van de vakschilder is over het algemeen duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld praxis. Ga daarom voor een betrouwbare kwaliteit latex, doch let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Een schildersbedrijf kan je meer info geven over de voordelen en kosten van de diverse soorten latex.

Handige tips over wanden en muren spuiten met latexverf

Een groot voordeel van latex is dat het bij de meeste ondergronden goed is om op te spuiten. Behang, gipsplaten, stenen, het is stuk voor stuk heel eenvoudig. Het beste, en beste effect krijg je alleen maar door te spuiten over nieuw en glad stuc. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen enkel structuur achterblijft, eerder is het effect supervlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Wie besluit van tevoren eerst de muur glad te stucen zal dan ook een beter resultaat bereiken.

Meer informatie over latex spuiten plafond bij u in Goudswaard? Meer informatie over Goudswaard.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende soorten spuiten, wat is het beste?

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen zowel met als zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit zorgt ervoor dat je de latex een stuk fijner op de wanden kunt spuiten. Dit zorgt ervoor dat je een gladder resultaat krijgt. Een latexverf spuit die met lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het lijkt dan net of er is gespoten met een kleine korrel. Het eindresultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, men spuit dan bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond goed te kunnen spuiten maakt de vakman gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste resultaat te verkrijgen is het verstandig om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Je ziet geen strepen of enig structuur meer. En de prijs is ook een stuk minder, het gaat een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik kunt aanschaffen. Je kunt de kleur eenvoudig op maat laten maken, houdt er wel rekening mee dat er afwijking in kleur kan zijn indien je het op de wand of plafond spuit.

Vraag een offerte voor latex spuiten kosten.