Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Boven-Haastrecht. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten in Boven-Haastrecht

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten prijs in Hekendorp, Haastrecht, Stein, Hogebrug, Goejanverwelle, Langeweide, Langeweide, Rozendaal, Hoenkoop, Vlist en bij u inBoven-Haastrecht?

Goedkoop Latex Spuiten Boven-Haastrecht. Meer dan 25 jaar Ervaring

Is latex verf spuiten voordelig?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene bedrijf rekent per m2 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro berekent voor dezelfde aantal m2. Dat deze prijsverschillen normaal zijn leggen we hier uit. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is duurder dan een liter latex bij bijv. praxis. Ga ten alle tijden voor de allerbeste top kwaliteit latex, doch let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Vraag daarom natuurlijk altijd om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Tips over muren spuiten met latex verf

Een groot pluspunt van latex is dat het voor de meeste ondergronden goed is om op te spuiten. Of het nu om behang gaat of gipsplaten of gibowanden. Het beste, en mooiste effect krijg je door te spuiten over nieuw en glad stuc. Degene die met latex gaat spuiten zal zien dat er geen onregelmatigheid achter zal blijven, daardoor krijg je een superglad en vlak resultaat zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen gaan zien. Het is daarom van belang te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over prijs latex spuiten bij u in Boven-Haastrecht? Meer informatie over Boven-Haastrecht.

Contact +31 10 310 5035

Diverse soorten spuiten, wie is het beste?

Verfspuiten zijn er in verschillende uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft als pluspunt dat de latexverf veel verfijnder op de wand of plafond gespoten wordt. Met als resultaat dat de wanden veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Een latexverf spuit die met lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het is dan net of er gespoten is met een kleine korrel. Dit noemt men dan natuurlijk spackspuiten, daarbij wordt heel bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex verf wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste en gladste effect te verkrijgen is het beste om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan wanneer je een latex roller gebruikt. Er is geheel geen structuur zichtbaar achteraf. Verder zorgt het voor een voordelige besparing in de kosten, een plafond spuiten werkt veel sneller dan handmatig rollen. Natuurlijk kun je kiezen uit meerdere kleurencombinaties, voordeel is dat je niet vast zit aan kleuren die in een gewone blik zitten. Gewoon de de kleur op maat laten maken, De kleine verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander resultaat in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijzen van latex spuiten kosten? Vraag dan een offerte aan.