Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Blaasbalg. Meer dan 25 jaar expertise!

Blaasbalg Latex Spuiten Plafond

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten prijs in Giessendam, Steurgat, Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht, Kop van ’t Land, Boven-Hardinxveld, Werkendam, Baanhoek, Giessen-Oudekerk, Oudendijk en bij u inBlaasbalg?

Airless Latex Spuiten Blaasbalg. Meer dan 25 jaar Ervaring

Is latex verf spuiten goedkoop?

Wie een vrijblijvende offerte gaat vragen bij de verschillende ondernemers zal tot de conclusie komen dat prijzen nogal kunnen verschillen, de ene ondernemer rekent 5 euro per m2 terwijl voor hetzelfde oppervlak het andere bedrijf 11 euro per m2 rekent. Dat deze prijsverschillen normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het begint bij de latex. Er zit altijd een kwaliteitsverschil in, een liter latex van een schildersbedrijf is meestal duurder dan een liter latex bij bijv. de gamma. Ga ten alle tijden voor een top kwaliteit latex, en let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Vraag daardoor altijd om informatie wat betreft de kwaliteit van de latex.

Tips over muren spuiten met latexverf

Een groot pluspunt van latex is dat het voor veel ondergronden perfect is om op te spuiten. Behang, duroxblokken, steen, het is stuk voor stuk heel gemakkelijk. Tenslotte om het mooiste effect te krijgen moet je zorgen dat de wanden schoon, netjes en glad zijn. Echt stucwerk dus. Er blijft bij latex spuiten geen structuur achter, eerder is het effect supervlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, Als de ondergrond niet goed en volledig gelijkmatig is ga je dat door de latex verf heen zien. Het is altijd goed te overwegen om allereerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect effect.

Meer informatie over latex spuiten met compressor bij u in Blaasbalg? Meer informatie over Blaasbalg.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er gebruikt?

Verfspuiten zijn er in meerdere uitvoeringen zowel met als zonder lucht. De airless spuit zorgt ervoor dat je de latex veel fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Met als resultaat dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit die op lucht werkt. Zodra je met een latexverf spuit op lucht gaat werken kan het gebeuren dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het resultaat is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Het eindresultaat ziet er dan uit als spackspuiten, daarbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond te spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het gladste effect op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan wanneer je een latex roller gebruikt. Je zal dan ook geen lelijke strepen of andere onregelmatigheden meer zien. Ook zorgt het voor een grote besparing in de kosten, het werkt een stuk sneller dan met de hand rollen. Ook kun je kiezen uit meerdere kleurencombinaties, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt aanschaffen. Laat gewoon de kleur op maat aanmaken, houdt er wel rekening mee dat de kleur een ander resultaat kan geven indien je het op de wand of plafond spuit.

Wilt u meer te weten komen over de prijs van plafond latex spuiten? Vraag dan een prijs aan.