Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Berkenwoude. Meer dan 25 jaar expertise!

Plafond Latex Spuiten Berkenwoude

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten prijs in Zuidbroek, Oudeland, Benedenheul, Achterbroek, Loet, Benedenberg, Benedenkerk, Het Beijersche, Koolwijk, De Hoek en bij u inBerkenwoude?

Airless Latex Spuiten Berkenwoude.

Voordelig latexverf spuiten.

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf rekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro berekent voor dezelfde aantal vierkante meters. Dat deze prijsverschillen normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het begint bij de latex. Daar zit ten alle tijden een kwaliteitsverschil in, een liter latex van de vakschilder is over het algemeen duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld praxis. Ga natuurlijk altijd voor de beste kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn na afloop. Vraag dan ook ten alle tijden om info wat betreft de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latexverf

Late kan ingezet worden op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Uiteindelijk om het mooiste effect te bereiken moet je zorgen dat de wanden schoon, netjes en glad zijn. Echt stucwerk dus. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, bijgevolg verkrijg je een volkomen glad en vlak resultaat zonder onregelmatige strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Het is daarom ook verstandig te overwegen om eerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect effect.

Meer informatie over latex spuiten prijs bij u in Berkenwoude? Meer informatie over Berkenwoude.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er ingezet?

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen met en zonder lucht. De spuit zonder lucht pas je toe omdat je de latex een stuk fijner op de wanden kunt spuiten. Dit zorgt voor een gladder resultaat. Zodra je met een latex verf spuit op lucht gaat werken kan het gaan voorkomen dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het lijkt dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Dit wordt tevens spackspuiten genoemd, men spuit dan bewust met een kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Om het gladste effect te verkrijgen is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan wanneer je een latex roller gebruikt. Je ziet geen lelijke strepen of enig onregelmatigheid meer. En de kosten zijn ook een stuk minder, een plafond spuiten werkt vele malen sneller dan handmatig rollen. Natuurlijk ook heb je de keuze uit verschillende kleuren, pluspunt is dat je onafhankelijk bent van een gewone blik verf. Gewoon de de kleur eenvoudig op maat laten maken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een ander effect in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijs van latex spuiten kosten? Vraag dan een prijs aan.