Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Benthuizen. Meer dan 25 jaar expertise!

Goedkoop Latex Spuiten in Benthuizen

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten plafond in Gelderswoude, Westeinde, Hogeveen, Bent, Hazerswoude-Dorp, Den Hoorn, Weipoort, Zoetermeer, Zuidbuurt, De Kruisweg en bij u inBenthuizen?

Latex Spuiten Of Rollen Benthuizen.

Voordelig latex spuiten. Wat kost het?

Degene die een vrijblijvende offerte gaat vragen bij de diverse schildersbedrijven zal tot de conclusie komen dat prijzen nogal kunnen verschillen, het ene bedrijf berekent 5 euro per m2 terwijl voor dezelfde oppervlak het andere bedrijf 11 euro per m2 rekent. Deze verschillen in prijs lijken vreemd doch zijn alleszins gewoon. Het begint bij de latex. Daar zit altijd een verschil in kwaliteit in, of je nu een liter latex bij een schildersbedrijf koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga altijd voor de beste kwaliteit latex, doch let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. De vakschilder kan je meer info geven over de eigenschappen en prijzen van de verschillende soorten latex.

Muren spuiten met latex

Late kan ingezet worden op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Uiteindelijk om het allerbeste effect te bereiken moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon, netjes en glad zijn. Echt stucwerk dus. Degene die met latex gaat spuiten zal merken dat er geen onregelmatigheid achterblijft, veel eerder is het resultaat vlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Het is daarom te overwegen om eerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over latex spuiten bij u in Benthuizen? Meer informatie over Benthuizen.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Verfspuiten zijn er in verschillende uitvoeringen met en zonder lucht. Airless spuiten heeft als pluspunt dat de latexverf veel fijner op de wand of plafond gespoten wordt. Met als effect dat de wanden veel gladder worden dan met een gewone verfspuit die op lucht werkt. Een latexverf spuit die met lucht werkt kan ervoor zorgen dat er kleine korreltjes voorkomen, het is dan net of er is gespoten met een hele kleine korrel. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex verf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste effect op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler Het contrast tussen spuitwerk op plafond of normaal latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker en egaler is dan gewoon rollen. Er is geheel geen onregelmatigheid meer zichtbaar achteraf. Daarnaast zorgt het voor een grote besparing in de kosten, het is een stuk sneller dan dat je handmatig gaat rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in iedere kleur, een voordeel is dat je onafhankelijk bent van een blik verf. Laat gewoon de kleur op maat maken, De kleine afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een ander resultaat in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Vraag om een vrijblijvende offerte voor plafond latex spuiten.