Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Benedenheul. Meer dan 25 jaar expertise!

Benedenheul Airless Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over goedkoop latex spuiten in Benedenkerk, Koolwijk, Berkenwoude, Zuidbroek, Het Beijersche, Achterbroek, Benedenberg, Stolwijk, Goudseweg, Bovenkerk en bij u inBenedenheul?

Airless Latex Spuiten Benedenheul.

Is latexverf spuiten goedkoop?

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, het ene bedrijf berekent 5 euro per m2 terwijl voor hetzelfde oppervlak de andere ondernemer daar 11 euro voor rekent. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het begint bij de latex. Daar zit natuurlijk altijd een kwaliteitsverschil in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een praxis is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga altijd voor de beste top kwaliteit latex, doch let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Vraag dan ook ten alle tijden om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Wanden spuiten met latex verf

Een groot pluspunt van latex is dat het voor veel ondergronden perfect is om op te spuiten. Of het nu behang is, duroxblokken of gibowanden. Tenslotte om het allerbeste effect te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Echt stucwerk dus. Er blijft bij latex spuiten geen enkel structuur achter, veel eerder is het effect supervlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen zien. Het is daarom van belang te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over voordelig latex spuiten bij u in Benedenheul? Meer informatie over Benedenheul.

Contact +31 10 310 5035

Diverse soorten spuiten, wat is het beste?

Verfspuiten bestaan in uitvoeringen zowel met als zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit zorgt ervoor dat je de latex een stuk fijner op de wanden kunt spuiten. Met als resultaat dat de wanden veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Een latex spuit die op lucht werkt gaat ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan komen, het effect is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste en gladste effect te bereiken is het beste om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of normaal latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker, mooier en egaler is dan gewoon rollen. Er is geheel geen structuur zichtbaar achteraf. En de kosten zijn ook een stuk aantrekkelijker, het werkt een stuk sneller dan dat je handmatig gaat rollen. Natuurlijk ook kun je kiezen uit verschillende kleurencombinaties, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik kunt aanschaffen. Laat gewoon de kleur op maat maken, houdt er wel rekening mee dat er kleurafwijking kan zijn ingeval je het op de wand of plafond spuit.

Vraag om een vrijblijvende offerte voor latex spuiten plafond.