Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Achter-Lindt. Meer dan 25 jaar expertise!

Achter-Lindt Voordelig Latex Spuiten

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten met compressor in Kijfhoek, Kleine-Lindt, Puttershoek, Heerjansdam, Kuipersveer, Groote Lindt, Heer Oudelandsambacht, Zwijndrecht, Rijsoord, Maasdam en bij u inAchter-Lindt?

Plafond Latex Spuiten Achter-Lindt. Ruim 25 jaar Ervaring

Goedkoop latexverf spuiten. Wat kost het?

Degene die een vrijblijvende offerte gaat aanvragen bij de verschillende schildersbedrijven zal tot de conclusie komen dat de tarieven nogal verschillen, de ene ondernemer berekent 5 euro per m2 terwijl voor hetzelfde oppervlak de andere ondernemer daar 11 euro voor rekent. Dat deze prijsverschillen normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het begint bij de latex. Er zit altijd een verschil in kwaliteit in, of je nu een liter latex bij een bedrijf koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga ten alle tijden voor de allerbeste kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn achteraf. Een schildersbedrijf kan je meer informatie geven over de eigenschappen en prijzen van de diverse soorten latex.

Wanden spuiten met latex verf

Late kan gebruikt worden op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Uiteindelijk om het mooiste resultaat te krijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon, netjes en glad zijn. Echt stucwerk dus. Wie met latex gaat spuiten zal merken dat er geen structuur achterblijft, eerder is het effect vlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen gaan zien. Wie besluit van tevoren eerst de plafond of wand glad te stucen zal dan ook een beter resultaat verkrijgen.

Meer informatie over goedkoop latex spuiten bij u in Achter-Lindt? Meer informatie over Achter-Lindt.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Verfspuiten zijn er in verschillende uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als pluspunt dat de latex veel fijner op de wand of plafond gespoten wordt. Dit zorgt ervoor dat je een gladder effect krijgt. Een latex verf spuit die met lucht werkt gaat ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan komen, het is dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Het resultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, men spuit dan bewust met een kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex verf wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste eindresultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Je ziet geen strepen of enig onregelmatigheid meer. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, een plafond spuiten gaat vele malen sneller dan handmatig rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt kopen. Je kunt de kleur netjes op maat laten maken, De enige verschillen die er kunnen zijn is dat je een ander resultaat in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijs van airless latex spuiten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.