Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Maasdam. Meer dan 25 jaar expertise!

Maasdam Voordelig Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten plafond in Sint Anthoniepolder, Puttershoek, Cillaarshoek, Zwanegat, Achter-Lindt, Keizersdijk, Blaaksedijk, Kuipersveer, ’s-Gravendeel, Mijnsheerenland en bij u inMaasdam?

Airless Latex Spuiten Maasdam. 25 jaar Ervaring

Voordelig latexverf spuiten.

Degene die een prijs gaat vragen bij de verschillende bedrijven zal tot de uitkomst komen dat de tarieven nogal kunnen verschillen, het ene bedrijf berekent per m2 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro rekent voor dezelfde aantal vierkante meters. Dat deze prijsverschillen normaal zijn leggen we hier uit. Het begint bij de latex. Daar zit altijd een kwaliteitsverschil in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga natuurlijk altijd voor de beste kwaliteit latex, maar let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag daarom altijd om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Tips over wanden en muren spuiten met latexverf

Late kan worden gebruikt op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste en beste resultaat krijg je door te spuiten over glad stucwerk. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, daarom krijg je een superglad en vlak effect zonder strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Het is altijd goed te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed resultaat.

Meer informatie over kosten latex spuiten bij u in Maasdam? Meer informatie over Maasdam.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er gebruikt?

Verfspuiten bestaan in uitvoeringen met en zonder lucht. Airless spuiten heeft het pluspunt dat de latex verf veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Dit zorgt voor een gladder resultaat. Een latexverf spuit die met lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het resultaat is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Dit noemt men dan natuurlijk ook spackspuiten, hierbij wordt bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Om een plafond perfect te kunnen spuiten maakt de vakman gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het gladste effect op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Er is geheel geen structuur meer te zien na het spuiten. En de kosten zijn ook een stuk aantrekkelijker, het is veel sneller dan met de hand rollen. Tevens kun je kiezen uit diverse kleuren, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt kopen. Je kunt de kleur gemakkelijk, op maat laten maken, De kleine verschillen die er kunnen zijn is dat je een ander effect in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Wilt u meer weten over de kosten van latex spuiten plafond? Vraag dan een offerte aan.