Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Lageweg. Meer dan 25 jaar expertise!

Airless Latex Spuiten in Lageweg

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten met compressor in IJssellaan, Klein Hitland, Kortenoord, ’s-Gravenweg, Nieuwerkerk aan den IJssel, Moordrecht, Gouderak, Groot Hitland, Ouderkerk aan den IJssel, Groeneweg en bij u inLageweg?

Goedkoop Latex Spuiten Lageweg. Ruim 25 jaar Ervaring

Voordelig latex spuiten.

Degene die een prijs gaat vragen bij de diverse ondernemers zal tot de uitkomst komen dat de kosten nogal kunnen verschillen, het ene schildersbedrijf berekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro rekent voor hetzelfde aantal m2. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. Het begint bij de latex. Daar zit natuurlijk altijd een verschil in kwaliteit in, een liter latex van een schildersbedrijf is vaak een stuk duurder dan een liter latex bij bijv. een bouwmarkt. Kies voor een top kwaliteit latex, maar let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Vraag daardoor altijd om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Wanden spuiten met latexverf

Een groot voordeel van latex is dat het voor heel veel ondergronden goed is om op te kunnen spuiten. Behang, duroxblokken, stenen, het is allemaal heel gemakkelijk. Tenslotte om het beste resultaat te bereiken moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Degene die met latex gaat spuiten zal zien dat er geen onregelmatigheid achterblijft, daarom verkrijg je een superglad en vlak effect zonder onregelmatige strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen gaan zien. Wie besluit van tevoren even de wand glad te stucen zal dan ook een beter resultaat bereiken.

Meer informatie over kosten latex spuiten bij u in Lageweg? Meer informatie over Lageweg.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Er zijn meerdere type verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. Airless spuiten heeft als pluspunt dat de latex verf veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Een latexverf spuit die op lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het resultaat is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, hierbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond goed te gaan spuiten maakt de vakman gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste en gladste effect te verkrijgen is het verstandig om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Je ziet geen lelijke strepen of enig structuur meer. Bovendien zorgt het voor een grote besparing in de kosten, het is veel sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in iedere kleur, pluspunt is dat je onafhankelijk bent van een blik verf. Je kunt de kleur eenvoudig op maat laten maken, De kleine verschillen die er kunnen zijn is dat je een ander effect in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Vraag eens een vrijblijvende offerte voor latex spuiten kosten.