Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Zuidbuurt. Meer dan 25 jaar expertise!

Zuidbuurt Latex Spuiten Met Compressor

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over airless latex spuiten in Westeinde, Weipoort, Zoeterwoude, Gelderswoude, Stompwijk, Hoge Rijndijk, Voorschoten, Bent, Westeinde, Benthuizen en bij u inZuidbuurt?

Prijs Latex Spuiten Zuidbuurt.

Goedkoop latexverf spuiten. Wat kost het?

Degene die een offerte gaat vragen bij de verschillende ondernemers zal tot de uitkomst komen dat de tarieven nogal kunnen verschillen, het ene schildersbedrijf rekent 5 euro per m2 terwijl voor dezelfde oppervlak het andere schildersbedrijf daar 11 euro voor rekent. Dat deze prijsverschillen normaal zijn leggen we hier uit. Het begint bij de latex. Daar zit altijd een verschil in kwaliteit in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga daarom voor een goede kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn achteraf. De vakschilder kan je meer info geven over de voordelen en prijzen van de diverse soorten latex.

Handige tips over wanden en muren spuiten met latexverf

Een groot voordeel van latex is dat het bij heel veel ondergronden perfect is om op te spuiten. Behang, gipsplaten, steen, het is stuk voor stuk heel gemakkelijk. Het allerbeste en beste effect krijg je door te spuiten over glad stucwerk. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, daarom verkrijg je een volkomen glad en vlak effect zonder onregelmatige strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, Als de ondergrond niet netjes en helemaal egaal is ga je dat door de latex verf heen zien. Het is daarom te overwegen om eerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed resultaat.

Meer informatie over prijs latex spuiten bij u in Zuidbuurt? Meer informatie over Zuidbuurt.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Verfspuiten bestaan in uitvoeringen met en zonder lucht. Airless spuiten heeft als voordeel dat de latexverf veel verfijnder op de wand of plafond gespoten wordt. Met als effect dat de wanden veel gladder worden dan met een gewone verfspuit die op lucht werkt. Een latex spuit die op lucht werkt kan ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan komen, het resultaat is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Dit wordt tevens spackspuiten genoemd, men spuit dan bewust met een hele kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste eindresultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Er is geheel geen structuur meer te zien na het spuiten. En de kosten zijn ook een stuk aantrekkelijker, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in elke kleur, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt aanschaffen. Gewoon de de kleur eenvoudig op maat laten maken, De enige verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander resultaat in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Wilt u meer te weten komen over de kosten van latex spuiten prijs? Vraag dan een prijs aan.