Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Stougjesdijk. Meer dan 25 jaar expertise!

Stougjesdijk Airless Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over goedkoop latex spuiten in Greup, Oud-Beijerland, Reedijk, Westdijk, Maasdijk, Zinkweg, Vuurbaken, Goidschalxoord, Westmaas, Klaaswaal en bij u inStougjesdijk?

Voordelig Latex Spuiten Stougjesdijk. Ruim 25 jaar Ervaring

Is latexverf spuiten goedkoper?

Wie een offerte gaat vragen bij de verschillende ondernemers zal tot de uitkomst komen dat de tarieven nogal verschillen, het ene schildersbedrijf rekent per m2 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro berekent voor hetzelfde aantal m2. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn gaan we hier uitleggen. De verschillen zitten onder andere in de kwaliteit van de latex, een liter latex van een schildersbedrijf is vaak wat duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld de gamma. Ga ten alle tijden voor een goede kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn na afloop. De vakschilder kan je meer info geven over de kenmerken en prijzen van de diverse soorten latex.

Wanden en plafond spuiten met latex

Een groot pluspunt van latex is dat het bij heel veel ondergronden goed is om op te kunnen spuiten. Of het nu om behang gaat of gipsplaten of gibowanden. Tenslotte om het beste effect te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Wie voor latex spuiten kiest zal zien dat er geen structuur achterblijft, veel eerder is het resultaat vlak en gelijkmatig zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, Als de ondergrond niet goed en helemaal gelijkmatig is ga je dat door de latex verf heen zien. Het is altijd goed te overwegen om eerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect resultaat.

Meer informatie over airless latex spuiten bij u in Stougjesdijk? Meer informatie over Stougjesdijk.

Contact +31 10 310 5035

Diverse soorten spuiten, welke is het beste?

Er bestaan diverse soorten verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. Airless spuiten heeft als pluspunt dat de latex veel fijner op de wand of plafond gespoten wordt. Dit geeft een fijner en gladder effect dan een verfspuit met een compressor. Zodra je met een latex spuit op lucht werkt kan het voorkomen dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het lijkt dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Dit noemt men dan tevens spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een kleine korrel.

Om een plafond te spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het gladste resultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan als je gebruik maakt van een latex roller. Er is totaal geen onregelmatigheid zichtbaar achteraf. En de kosten zijn ook een stuk minder, een plafond spuiten werkt vele malen sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in elke kleur, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt kopen. Laat gewoon de kleur op maat maken, De kleine verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander resultaat in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijzen van latex spuiten? Vraag dan een offerte aan.