Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in ’s-Gravendeel. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Plafond in ’s-Gravendeel

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten met compressor in Wieldrecht, Tweede Tol, Groote Lindt, De Wacht, Zwijndrecht, Heer Oudelandsambacht, Mookhoek, Maasdam, Schenkeldijk, Puttershoek en bij u in’s-Gravendeel?

Goedkoop Latex Spuiten ’s-Gravendeel. 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex spuiten. Wat kost het?

Wie een offerte gaat vragen bij de verschillende ondernemers zal tot de uitkomst komen dat prijzen nogal verschillen, het ene bedrijf rekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro berekent voor hetzelfde aantal vierkante meters. Dat deze prijsverschillen normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het verschil zit onder andere in de kwaliteit van de latex, een liter latex van een schildersbedrijf is vaak wat duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld praxis. Ga altijd voor de beste top kwaliteit latex, doch let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag daarom ten alle tijden om info wat betreft de kwaliteit van de latex.

Wanden en plafond spuiten met latex

Een groot voordeel van latex is dat het bij veel ondergronden perfect is om op te kunnen spuiten. Of het nu om behang gaat of gipsplaten of gibowanden. Uiteindelijk om het beste resultaat te bereiken moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Echt stucwerk dus. Degene die met latex gaat spuiten zal merken dat er geen enkel onregelmatigheid achterblijft, veel eerder is het effect vlak en gelijkmatig zonder strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, Als de ondergrond niet goed en helemaal gelijkmatig is ga je dat door de latex heen zien. Wie de moeite neemt eerst de muur van te voren glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat verkrijgen.

Meer informatie over latex spuiten of rollen bij u in ’s-Gravendeel? Meer informatie over ’s-Gravendeel.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er ingezet?

Verfspuiten zijn er in verschillende uitvoeringen met en zonder lucht. Airless spuiten heeft het voordeel dat de latex veel fijner op de wand of plafond gespoten wordt. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Een latex spuit die op lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het resultaat is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Het eindresultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, daarbij wordt bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond te spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste effect op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan wanneer je gebruik maakt van een latex roller. Er is geheel geen structuur meer te zien achteraf. En de prijs is ook een stuk minder, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan met de roller. Het spuiten van je plafond is mogelijk in iedere kleur, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik kunt aanschaffen. Gewoon de de kleur simpel op maat laten maken, wel is het zo dat er kleurverschil kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer weten over de prijs van goedkoop latex spuiten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.