Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Ridderkerk. Meer dan 25 jaar expertise!

Prijs Latex Spuiten Ridderkerk

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten prijs in Kinderdijk, Oude-Molen, Elshout, Sandelingen-Ambacht, Krimpen aan de Lek, Rijsoord, Schuwacht, Wevershoek, Alblasserdam, Zwaantje en bij u inRidderkerk?

Kosten Latex Spuiten Ridderkerk. Ruim 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex verf spuiten. Wat kost het?

Wie een offerte gaat vragen bij de verschillende schildersbedrijven zal tot de uitkomst komen dat de tarieven nogal kunnen verschillen, het ene schildersbedrijf. Deze prijsverschillen lijken veel doch zijn volkomen normaal. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is vaak een stuk duurder dan een liter latex bij bijv. praxis. Ga ten alle tijden voor de allerbeste kwaliteit latex, maar let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Een schildersbedrijf kan je meer info geven over de eigenschappen en kosten van de diverse soorten latex.

Wanden en muren spuiten met latexverf

Een groot voordeel van latex is dat het voor de meeste ondergronden goed is om op te spuiten. Behang, duroxblokken, steen, het is stuk voor stuk heel gemakkelijk. Het beste en mooiste effect verkrijg je door te spuiten over nieuw en glad stuc. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen structuur achter zal blijven, daardoor verkrijg je een volkomen glad en vlak resultaat zonder strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, Als de ondergrond niet goed en volledig egaal is ga je dat door de latex heen zien. Wie besluit van tevoren eerst de muur glad te stucen zal dan ook een beter effect verkrijgen.

Meer informatie over airless latex spuiten bij u in Ridderkerk? Meer informatie over Ridderkerk.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende soorten spuiten, welke is het beste?

Er bestaan verschillende soorten verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. Airless spuiten heeft als voordeel dat de latex veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Dit zorgt voor een gladder resultaat. Zodra je met een latexverf spuit op lucht gaat werken kan het voorkomen dat er kleine korreltjes ontstaan, het resultaat is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Dit wordt tevens spackspuiten genoemd, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond te spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste effect te verkrijgen is het verstandig om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan wanneer je een latex roller gaat gebruiken. Je zal zeker geen lelijke strepen of andere afwijkingen meer zien. En de kosten zijn ook een stuk minder, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan handmatig rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in iedere kleur, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt kopen. Laat gewoon de kleur op maat maken, wel is het zo dat er verschil in kleur kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijs van latex spuiten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.