Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Puttershoek. Meer dan 25 jaar expertise!

Puttershoek Kosten Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten in Achter-Lindt, Maasdam, Kuipersveer, Sint Anthoniepolder, Kleine-Lindt, Heerjansdam, Kijfhoek, Blaaksedijk, Groote Lindt, Zwanegat en bij u inPuttershoek?

Prijs Latex Spuiten Puttershoek. 25 jaar Ervaring

Voordelig latexverf spuiten.

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf berekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro berekent voor dezelfde aantal m2. Deze prijsverschillen lijken vreemd maar zijn volkomen gewoon. Het begint bij de latex. Daar zit ten alle tijden een verschil in kwaliteit in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Kies ten alle tijden voor een goede kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn na afloop. Vraag daarom ten alle tijden om info wat betreft de kwaliteit van de latex.

Wanden spuiten met latex verf

Late kan worden gebruikt op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste, en beste effect krijg je door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Wie voor latex spuiten kiest zal zien dat er geen onregelmatigheid achterblijft, eerder is het resultaat supervlak en gelijkmatig zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Wie besluit van tevoren even de plafond of wand glad te stucen zal dan ook een beter effect verkrijgen.

Meer informatie over latex spuiten plafond bij u in Puttershoek? Meer informatie over Puttershoek.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende soorten spuiten, wat is het beste?

Er bestaan diverse type verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. De airless spuit pas je toe omdat je de latex veel fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Wanneer je met een latexverf spuit op lucht werkt kan het gebeuren dat er hele kleine korreltjes gaan ontstaan, het resultaat is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond netjes te gaan spuiten maakt de vakman gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste resultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of normaal latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker en egaler is dan rollen. Er is geheel geen onregelmatigheid zichtbaar achteraf. Ook zorgt het voor een voordelige besparing in de kosten, een plafond spuiten gaat vele malen sneller dan handmatig rollen. Natuurlijk ook kun je kiezen uit meerdere kleuren, een voordeel is dat je onafhankelijk bent van een gewone blik verf. Gewoon de de kleur gemakkelijk, op maat laten maken, houdt er wel rekening mee dat de kleur een ander effect kan geven ingeval je het op de wand of plafond spuit.

Wilt u meer weten over de prijs van plafond latex spuiten? Vraag dan een prijs aan.