Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Oudenhoorn. Meer dan 25 jaar expertise!

Voordelig Latex Spuiten Oudenhoorn

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten prijs in IJzerenbrug, Tweede Vlotbrug, Vlotbrug, Hellevoetsluis, Nieuwenhoorn, Abbenbroek, Zuidland, Heenvliet, Vierpolders, Nieuw-Helvoet en bij u inOudenhoorn?

Voordelig Latex Spuiten Oudenhoorn. Meer dan 25 jaar Ervaring

Voordelig latexverf spuiten. Wat kost het?

Degene die een offerte gaat vragen bij de diverse schildersbedrijven zal tot de conclusie komen dat de tarieven nogal kunnen verschillen, de ene ondernemer rekent 5 euro per m2 terwijl voor hetzelfde oppervlak de andere ondernemer 11 euro per m2 rekent. Deze verschillen in prijzen lijken vreemd doch zijn volkomen normaal. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij een bedrijf koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga dan natuurlijk ook voor een goede kwaliteit latex, doch let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Vraag daarom altijd om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Wanden en muren spuiten met latex

Een groot voordeel van latex is dat het bij veel ondergronden perfect is om op te spuiten. Behang, duroxblokken, steen, het is stuk voor stuk heel gemakkelijk. Uiteindelijk om het beste resultaat te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden schoon, netjes en glad zijn. Echt stucwerk dus. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, bijgevolg verkrijg je een volkomen glad en vlak effect zonder strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen gaan zien. Wie besluit van tevoren de muur glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter effect bereiken.

Meer informatie over airless latex spuiten bij u in Oudenhoorn? Meer informatie over Oudenhoorn.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Verfspuiten zijn er in diverse uitvoeringen met en zonder lucht. Airless spuiten heeft als pluspunt dat de latex verf veel verfijnder op de wand of plafond gespoten wordt. Dit geeft een fijner en gladder effect dan een verfspuit met een compressor. Wanneer je met een latexverf spuit op lucht gaat werken kan het gaan voorkomen dat er hele kleine korreltjes ontstaan, het is dan net of er gespoten is met een kleine korrel. Het eindresultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, daarbij wordt heel bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex verf wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Om het gladste resultaat te verkrijgen is het beste om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler Het contrast tussen spuitwerk op plafond of eenvoudig latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker en egaler is dan gewoon rollen. Je zal beslist geen strepen of andere afwijkingen meer zien. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, een plafond spuiten werkt vele malen sneller dan met de roller. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in elke kleur, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik verf kunt aanschaffen. Laat eenvoudig de kleur op maat aanmaken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een ander effect in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Wilt u meer weten over de prijs van voordelig latex spuiten? Vraag dan een prijs aan.