Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Oost-Meerpolder. Meer dan 25 jaar expertise!

Oost-Meerpolder Latex Spuiten Plafond

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over plafond latex spuiten in Berkel, Oude Leede, Rodenrijs, Noordeinde, Vlieland, Pijnacker, Delfgauw, Noukoop, Katwijkerlaan, Bergschenhoek en bij u inOost-Meerpolder?

Plafond Latex Spuiten Oost-Meerpolder.

Voordelig latex verf spuiten. Wat kost het?

Degene die een vrijblijvende offerte gaat aanvragen bij de verschillende schildersbedrijven zal tot de uitkomst komen dat de tarieven nogal kunnen verschillen, het ene schildersbedrijf. Deze verschillen in prijzen lijken vreemd doch zijn alleszins normaal. Het begint bij de latex. Daar zit altijd een verschil in kwaliteit in, een liter latex van een schildersbedrijf is over het algemeen duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld een bouwmarkt. Ga ten alle tijden voor de allerbeste kwaliteit latex, doch let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Vraag daardoor natuurlijk altijd om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latexverf

Een groot voordeel van latex is dat het bij heel veel ondergronden perfect is om op te kunnen spuiten. Of het nu om behang gaat of gipsplaten of gibowanden. Het beste en beste effect verkrijg je door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Wie voor latex spuiten kiest zal zien dat er geen enkel structuur achter zal blijven, bijgevolg krijg je een volkomen glad en vlak effect zonder strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen gaan zien. Wie besluit van tevoren de muur glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter effect verkrijgen.

Meer informatie over latex spuiten bij u in Oost-Meerpolder? Meer informatie over Oost-Meerpolder.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Er bestaan verschillende soorten verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. De spuit zonder lucht zorgt ervoor dat je de latex een stuk fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Dit zorgt voor een gladder resultaat. Een latexverf spuit die op lucht werkt gaat ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan voorkomen, het resultaat is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Dit noemt men dan natuurlijk ook spackspuiten, men spuit dan bewust met een kleine korrel.

Om een plafond te spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het gladste resultaat te bereiken is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Er is totaal geen structuur meer zichtbaar na het spuiten. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, het is veel sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik kunt kopen. Laat gemakkelijk de kleur op maat maken, houdt er wel rekening mee dat er verschil in kleur kan zijn ingeval je het op de wand of plafond spuit.

Wilt u meer weten over de prijs van latex spuiten kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.