Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Oegstgeest. Meer dan 25 jaar expertise!

Oegstgeest Latex Spuiten Prijs

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten in Rijndijk, Rijnsburg, Valkenburg, Maaldrift, De Pan, Warmond, Katwijk, Voorschoten, Leiden, Den Deijl en bij u inOegstgeest?

Latex Spuiten Oegstgeest. 25 jaar Ervaring

Is latexverf spuiten voordelig?

Degene die een offerte gaat vragen bij de diverse bedrijven zal tot de conclusie komen dat de tarieven nogal kunnen verschillen, het ene schildersbedrijf rekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro berekent voor hetzelfde aantal m2. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. Het begint bij de latex. Er zit ten alle tijden een kwaliteitsverschil in, of je nu een liter latex bij een bedrijf koopt of bij een praxis is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga ten alle tijden voor de allerbeste kwaliteit latex, en let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Vraag daarom ten alle tijden om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latexverf

Een groot voordeel van latex is dat het bij de meeste ondergronden perfect is om op te spuiten. Of het nou behang is, gipsplaten of gibowanden. Het beste en mooiste resultaat verkrijg je door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen enkel onregelmatigheid achter zal blijven, bijgevolg krijg je een volkomen glad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen gaan zien. Wie de moeite neemt eerst even de muur van te voren glad te stucen zal dan ook een beter resultaat bereiken.

Meer informatie over latex spuiten met compressor bij u in Oegstgeest? Meer informatie over Oegstgeest.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er gebruikt?

Er zijn diverse type verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. Airless spuiten heeft als pluspunt dat de latexverf veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Met als resultaat dat de wanden veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit met compressor. Een latexverf spuit die op lucht werkt gaat ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan komen, het resultaat is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, daarbij wordt bewust met een kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste effect op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Je ziet geen onregelmatige strepen of enig onregelmatigheid meer. En de prijs is ook een stuk minder, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan handmatig rollen. Tevens kun je kiezen uit verschillende kleuren, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik verf kunt kopen. Laat gemakkelijk de kleur op maat aanmaken, De enige verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Vraag om een vrijblijvende offerte voor kosten latex spuiten.