Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Werkendam. Meer dan 25 jaar expertise!

Werkendam Airless Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over voordelig latex spuiten in Steurgat, Schans, Boven-Hardinxveld, Vijcie, Buurtje, De Werken, Hardinxveld-Giessendam, Kille, Giessen-Oudekerk, Giessenburg en bij u inWerkendam?

Latex Spuiten Werkendam.

Goedkoop latex verf spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, het ene bedrijf rekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro berekent voor hetzelfde aantal m2. Deze verschillen in prijzen lijken vreemd maar zijn volkomen gewoon. Het begint bij de latex. Daar zit natuurlijk altijd een verschil in kwaliteit in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga ten alle tijden voor een betrouwbare kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn naderhand. Een schildersbedrijf kan je meer informatie geven over de kenmerken en prijzen van de verschillende soorten latex.

Handige tips over muren spuiten met latex verf

Een groot voordeel van latex is dat het bij heel veel ondergronden goed is om op te kunnen spuiten. Behang, duroxblokken, stenen, het is stuk voor stuk heel eenvoudig. Uiteindelijk om het mooiste resultaat te krijgen moet je zorgen dat de wanden schoon, netjes en glad zijn. Goed stucwerk dus. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, veel eerder is het effect supervlak en gelijkmatig zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Het is ten alle tijden te overwegen om eerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over latex spuiten of rollen bij u in Werkendam? Meer informatie over Werkendam.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende type spuiten, wat is het beste?

Er zijn verschillende type verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. Airless spuiten heeft als voordeel dat de latexverf veel fijner op de wand of plafond gespoten wordt. Dit zorgt voor een gladder effect. Wanneer je met een latex spuit op lucht gaat werken kan het voorkomen dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het effect is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Dit noemt men dan natuurlijk spackspuiten, daarbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond te spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het gladste effect op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Er is geheel geen structuur meer te zien achteraf. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, het is een stuk sneller dan met de hand rollen. Tevens kun je kiezen uit diverse kleuren, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik verf kunt aanschaffen. Laat gewoon de kleur op maat maken, De kleine afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Vraag een prijs voor goedkoop latex spuiten.