Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Strooiendorp. Meer dan 25 jaar expertise!

Strooiendorp Latex Spuiten Kosten

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over voordelig latex spuiten in Zevenbergschen Hoek, Blauwe Sluis, Gaete, Binnen-Moerdijk, Zevenhuizen, Drie Hoefijzers, Hoekske, Lage Zwaluwe, Hooge Zwaluwe, Langeweg en bij u inStrooiendorp?

Latex Spuiten Kosten Strooiendorp. 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex verf spuiten.

Degene die een prijs gaat aanvragen bij de verschillende schildersbedrijven zal tot de conclusie komen dat prijzen nogal kunnen verschillen, het ene bedrijf berekent per m2 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro vraagt voor dezelfde aantal vierkante meters. Deze prijsverschillen lijken veel doch zijn volkomen normaal. Het begint bij de latex. Daar zit natuurlijk altijd een verschil in kwaliteit in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga daarom voor een goede kwaliteit latex, maar let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Vraag dan ook ten alle tijden om informatie wat betreft de kwaliteit van de latex.

Tips over muren spuiten met latexverf

Latex verf kan ingezet worden op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het allerbeste en mooiste resultaat verkrijg je door te spuiten over glad stucwerk. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, eerder is het effect supervlak en gelijkmatig zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen gaan zien. Wie de moeite neemt eerst de muur van te voren glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat verkrijgen.

Meer informatie over latex spuiten of rollen bij u in Strooiendorp? Meer informatie over Strooiendorp.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft het voordeel dat de latex veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Dit geeft een fijner en gladder resultaat dan een verfspuit met een compressor. Zodra je met een latex spuit op lucht werkt kan het gebeuren dat er kleine korreltjes ontstaan, het is dan net of er is gespoten met een hele kleine korrel. Dit noemt men dan tevens spackspuiten, hierbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond te spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste effect op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Er is geheel geen structuur zichtbaar achteraf. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, een plafond spuiten werkt vele malen sneller dan handmatig rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, het voordeel is dat je niet vast zit aan kleuren die in een blik zitten. Laat gemakkelijk de kleur op maat aanmaken, houdt er wel rekening mee dat de kleur een ander resultaat kan geven ingeval je het op de wand of plafond spuit.

Vraag een vrijblijvende offerte voor latex spuiten prijs.