Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Snelrewaard. Meer dan 25 jaar expertise!

Voordelig Latex Spuiten Snelrewaard

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten kosten in Willeskop, Lange Linschoten, Oudewater, Polsbroekerdam, Tappersheul, Vliet, Diemerbroek, Papekop, Rozendaal, Ruigeweide en bij u inSnelrewaard?

Latex Spuiten Plafond Snelrewaard. 25 jaar Ervaring

Is latex spuiten voordelig?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, het ene bedrijf rekent per m2 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro berekent voor hetzelfde aantal vierkante meters. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van een schildersbedrijf is vaak wat duurder dan een liter latex bij bijv. de gamma. Ga natuurlijk altijd voor de beste kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn naderhand. Vraag daarom ten alle tijden om informatie wat betreft de kwaliteit van de latex.

Tips over wanden en muren spuiten met latex

Een groot voordeel van latex is dat het voor heel veel ondergronden goed is om op te kunnen spuiten. Of het nou behang is, duroxblokken of gibowanden. Uiteindelijk om het beste resultaat te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden schoon en glad zijn. Echt stucwerk dus. Er blijft bij latex spuiten geen enkel structuur achter, veel eerder is het effect supervlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Het is ten alle tijden te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed resultaat.

Meer informatie over goedkoop latex spuiten bij u in Snelrewaard? Meer informatie over Snelrewaard.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Verfspuiten zijn er in meerdere uitvoeringen met en zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als voordeel dat de latexverf veel verfijnder op de wand of plafond gespoten wordt. Dit zorgt voor een gladder effect. Een latexverf spuit die op lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het is dan net of er is gespoten met een hele kleine korrel. Dit wordt tevens spackspuiten genoemd, men spuit dan bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond te spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste effect op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler Het contrast tussen spuitwerk op plafond of eenvoudig latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker en egaler is dan gewoon rollen. Je ziet geen strepen of enig onregelmatigheid meer. En de prijs is ook een stuk minder, een plafond spuiten werkt vele malen sneller dan handmatig rollen. Tevens heb je de keuze uit verschillende kleurencombinaties, voordeel is dat je niet vast zit aan kleurencombinaties die in een gewone blik verf zitten. Laat gewoon de kleur op maat aanmaken, wel is het zo dat er afwijking in kleur kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer weten over de prijzen van airless latex spuiten? Vraag dan een prijs aan.