Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Oud-Ade. Meer dan 25 jaar expertise!

Prijs Latex Spuiten in Oud-Ade

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten plafond in Zevenhuizen, Rijpwetering, Watertuin, Hoogmade, Leiden, Warmond, Ofwegen, Leiderdorp, Woubrugge, Achthoven en bij u inOud-Ade?

Prijs Latex Spuiten Oud-Ade.

Goedkoop latex spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene bedrijf rekent per m2 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro vraagt voor dezelfde aantal vierkante meters. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. De verschillen zitten om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is vaak wat duurder dan een liter latex bij bijv. praxis. Kies ten alle tijden voor een goede kwaliteit latex, doch let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag daardoor ten alle tijden om info wat betreft de kwaliteit van de latex.

Wanden spuiten met latexverf

Een groot pluspunt van latex is dat het voor veel ondergronden perfect is om op te spuiten. Behang, duroxblokken, stenen, het is stuk voor stuk heel eenvoudig. Het beste en beste effect verkrijg je door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Wie voor latex spuiten kiest zal zien dat er geen structuur achter zal blijven, veel eerder is het resultaat vlak en gelijkmatig zonder strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen zien. Wie besluit van tevoren de wand glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter effect verkrijgen.

Meer informatie over prijs latex spuiten bij u in Oud-Ade? Meer informatie over Oud-Ade.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Er zijn verschillende type verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als pluspunt dat de latex veel fijner op de wand of plafond gespoten wordt. Met als resultaat dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit met compressor. Een latex spuit die met lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het resultaat is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Het eindresultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond te spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste en gladste resultaat te bereiken kun je het beste latex muurverf gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Er is totaal geen structuur meer te zien achteraf. En de kosten zijn ook een stuk minder, het werkt een stuk sneller dan dat je handmatig gaat rollen. Ook heb je de keuze uit meerdere kleuren, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik kunt kopen. Laat gewoon de kleur op maat aanmaken, houdt er wel rekening mee dat de kleur een ander resultaat kan geven indien je het op de wand of plafond spuit.

Vraag een offerte voor plafond latex spuiten.