Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Moleneind. Meer dan 25 jaar expertise!

Moleneind Latex Spuiten Kosten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over voordelig latex spuiten in Nieuw-Beijerland, Hekelingen, Oosthoek, Simonshaven, Piershil, Spijkenisse, De Hoek, Biert, Beerenplaat, Zinkweg en bij u inMoleneind?

Airless Latex Spuiten Moleneind. Ruim 25 jaar Ervaring

Is latex verf spuiten goedkoper?

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, de ene schilder berekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak een andere schilder 11 euro per m2 rekent. Deze verschillen in prijs lijken veel maar zijn alleszins gewoon. De verschillen zitten onder andere in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij een bedrijf koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga natuurlijk altijd voor de beste kwaliteit latex, en let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Een schildersbedrijf kan je meer informatie geven over de voordelen en prijzen van de diverse soorten latex.

Wanden en muren spuiten met latex verf

Latex verf kan worden ingezet op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste en mooiste resultaat krijg je door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen structuur achter zal blijven, bijgevolg verkrijg je een superglad en vlak resultaat zonder onregelmatige strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Wie besluit van tevoren de muur glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter effect verkrijgen.

Meer informatie over voordelig latex spuiten bij u in Moleneind? Meer informatie over Moleneind.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er ingezet?

Verfspuiten zijn er in meerdere uitvoeringen zowel met als zonder lucht. De spuit zonder lucht pas je toe omdat je de latex een stuk fijner op de wanden kunt spuiten. Dit geeft een fijner en gladder resultaat dan een verfspuit die op lucht werkt. Zodra je met een latexverf spuit op lucht gaat werken kan het voorkomen dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het is dan net of er gespoten is met een kleine korrel. Dit wordt ook spackspuiten genoemd, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond netjes te kunnen spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het gladste effect te bereiken is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan als je gebruik maakt van een latex roller. Er is totaal geen structuur zichtbaar na het spuiten. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, voordeel is dat je niet vast zit aan kleuren die in een gewone blik verf zitten. Laat gemakkelijk de kleur op maat aanmaken, houdt er wel rekening mee dat de kleur een ander effect kan geven wanneer je het op de wand of plafond spuit.

Vraag om een offerte voor latex spuiten kosten.