Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Matena. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Prijs in Matena

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten kosten in Oosteind, Baanhoek, Papendrecht, Wijngaarden, Sliedrecht, Westeind, Oud-Alblas, Dordrecht, Dubbeldam, Kooiwijk en bij u inMatena?

Latex Spuiten Matena. 25 jaar Ervaring

Voordelig latex verf spuiten. Wat kost het?

Degene die een vrijblijvende offerte gaat aanvragen bij de diverse ondernemers zal tot de uitkomst komen dat de tarieven nogal verschillen, het ene bedrijf. Deze prijsverschillen lijken veel doch zijn volkomen normaal. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is vaak een stuk duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld de gamma. Ga dan natuurlijk ook voor een goede kwaliteit latex, en let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. De vakschilder kan je meer informatie geven over de kenmerken en kosten van de diverse soorten latex.

Wanden spuiten met latex

Een groot pluspunt van latex is dat het bij de meeste ondergronden goed is om op te spuiten. Behang, duroxblokken, stenen, het is stuk voor stuk heel eenvoudig. Tenslotte om het mooiste effect te krijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon, netjes en glad zijn. Echt stucwerk dus. Wie met latex gaat spuiten zal zien dat er geen onregelmatigheid achter zal blijven, veel eerder is het effect supervlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, Als de onderlaag niet netjes en volledig egaal is ga je dat door de latex heen zien. Wie besluit van tevoren eerst de muur glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat bereiken.

Meer informatie over goedkoop latex spuiten bij u in Matena? Meer informatie over Matena.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er ingezet?

Verfspuiten bestaan in uitvoeringen met en zonder lucht. Airless spuiten heeft als voordeel dat de latex veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Dit zorgt voor een gladder resultaat. Wanneer je met een latex spuit op lucht gaat werken kan het gebeuren dat er kleine korreltjes ontstaan, het effect is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Het resultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, daarbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste resultaat te bereiken is het beste om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Er is totaal geen structuur meer te zien achteraf. En de prijs is ook een stuk minder, het is veel sneller dan dat je handmatig gaat rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in iedere kleur, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt kopen. Gewoon de de kleur simpel op maat laten maken, De kleine verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander resultaat in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Wilt u meer weten over de prijzen van goedkoop latex spuiten? Vraag dan een prijs aan.