Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Den Dool. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Met Compressor Den Dool

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over voordelig latex spuiten in Noordeloos, Hoornaar, Goudriaan, Overslingeland, Hoogewaard, Ameide, De Kooi, Tienhoven, Nederslingeland, Langerak en bij u inDen Dool?

Kosten Latex Spuiten Den Dool. 25 jaar Ervaring

Is latex spuiten goedkoper?

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen maar al te vaak ver uit elkaar, het ene bedrijf rekent 5 euro per m2 terwijl voor dezelfde oppervlak de andere ondernemer daar 11 euro voor berekent. Deze prijsverschillen lijken veel doch zijn alleszins gewoon. Het begint bij de latex. Daar zit natuurlijk altijd een verschil in kwaliteit in, een liter latex van de vakschilder is vaak een stuk duurder dan een liter latex bij bijv. de gamma. Ga ten alle tijden voor een betrouwbare kwaliteit latex, maar let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Vraag dan ook altijd om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Tips over muren spuiten met latex verf

Een groot voordeel van latex is dat het voor heel veel ondergronden goed is om op te kunnen spuiten. Behang, duroxblokken, stenen, het is stuk voor stuk heel gemakkelijk. Uiteindelijk om het mooiste effect te krijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Wie voor latex spuiten kiest zal zien dat er geen enkel structuur achter zal blijven, eerder is het resultaat supervlak en gelijkmatig zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen gaan zien. Het is altijd te overwegen om eerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect resultaat.

Meer informatie over latex spuiten prijs bij u in Den Dool? Meer informatie over Den Dool.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende type spuiten, dewelke is het beste?

Er zijn meerdere type verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als voordeel dat de latex veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Met als resultaat dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit die op lucht werkt. Wanneer je met een latexverf spuit op lucht gaat werken kan het gaan voorkomen dat er hele kleine korreltjes gaan ontstaan, het lijkt dan net of er is gespoten met een kleine korrel. Het resultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex verf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste effect te bereiken is het verstandig om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of normaal latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker, mooier en egaler is dan rollen. Er is totaal geen onregelmatigheid zichtbaar na het spuiten. En de kosten zijn ook een stuk minder, het is een stuk sneller dan dat je handmatig gaat rollen. Tevens kun je kiezen uit verschillende kleuren, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt aanschaffen. Je kunt de kleur netjes op maat laten maken, wel is het zo dat er verschil in kleur kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijs van airless latex spuiten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.