Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Capelle aan den IJssel. Meer dan 25 jaar expertise!

Prijs Latex Spuiten in Capelle aan den IJssel

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over voordelig latex spuiten in Stormpolder, Krimpen aan den IJssel, IJsseloord, Kralingse Veer, Groot Hitland, Bolnes, ’s-Gravenweg, IJsselmonde, Ouderkerk aan den IJssel, Krimpen aan de Lek en bij u inCapelle aan den IJssel?

Goedkoop Latex Spuiten Capelle aan den IJssel. Meer dan 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex spuiten.

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf berekent per m2 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro berekent voor dezelfde aantal vierkante meters. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het begint bij de latex. Er zit natuurlijk altijd een kwaliteitsverschil in, een liter latex van de vakschilder is meestal duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld praxis. Ga ten alle tijden voor een goede kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn na afloop. Vraag daardoor altijd om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Handige tips over wanden en muren spuiten met latex verf

Late kan worden ingezet op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste, en mooiste resultaat verkrijg je door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, eerder is het resultaat supervlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen gaan zien. Wie de moeite neemt eerst even de muur van te voren glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat bereiken.

Meer informatie over latex spuiten bij u in Capelle aan den IJssel? Meer informatie over Capelle aan den IJssel.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Er bestaan meerdere type verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. De spuit zonder lucht zorgt ervoor dat je de latex een stuk fijner op de wanden kunt spuiten. Dit zorgt voor een gladder effect. Zodra je met een latex verf spuit op lucht gaat werken kan het gaan voorkomen dat er kleine korreltjes ontstaan, het resultaat is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Dit noemt men dan ook spackspuiten, daarbij wordt bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Om een plafond perfect te kunnen spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste resultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Er is totaal geen structuur meer zichtbaar na het spuiten. En de prijs is ook een stuk minder, het werkt een stuk sneller dan met de hand rollen. Tevens heb je de keuze uit verschillende kleuren, voordeel is dat je niet vast zit aan kleurencombinaties die in een blik verf zitten. Je kunt de kleur netjes op maat laten maken, wel is het zo dat er afwijking in kleur kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Vraag een prijs voor airless latex spuiten.