Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Hoek van Holland. Meer dan 25 jaar expertise!

Goedkoop Latex Spuiten in Hoek van Holland

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten in Vluchtenburg, ’s-Gravenzande, Heenweg, Monster, Ter Heijde, Naaldwijk, Maasdijk, Rolpaal, Westerlee, Honselersdijk en bij u inHoek van Holland?

Plafond Latex Spuiten Hoek van Holland. Ruim 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex verf spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, de ene ondernemer berekent 5 euro per m2 terwijl voor dezelfde oppervlak het andere schildersbedrijf daar 11 euro voor rekent. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. Het begint bij de latex. Er zit ten alle tijden een verschil in kwaliteit in, een liter latex van een schildersbedrijf is meestal duurder dan een liter latex bij bijv. de gamma. Ga daarom voor een top kwaliteit latex, doch let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. De vakschilder kan je meer informatie geven over de kenmerken en prijzen van de verschillende soorten latex.

Muren spuiten met latex

Een groot pluspunt van latex is dat het voor de meeste ondergronden perfect is om op te kunnen spuiten. Of het nu om behang gaat of gipsplaten of gibowanden. Tenslotte om het beste effect te krijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Echt stucwerk dus. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, veel eerder is het resultaat supervlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Het is daarom te overwegen om eerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over voordelig latex spuiten bij u in Hoek van Holland? Meer informatie over Hoek van Holland.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er gebruikt?

Er bestaan meerdere soorten verfspuiten. Je hebt ze die op lucht werken en zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit pas je toe omdat je de latex veel fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Dit zorgt voor een gladder resultaat. Wanneer je met een latexverf spuit op lucht gaat werken kan het gebeuren dat er hele kleine korreltjes ontstaan, het is dan net of er is gespoten met een hele kleine korrel. Dit wordt tevens spackspuiten genoemd, daarbij wordt bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste resultaat te verkrijgen kun je het beste latex muurverf toepassen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan wanneer je gebruik maakt van een latex roller. Je zal absoluut geen strepen of andere afwijkingen meer zien. En de prijs is ook een stuk minder, het is veel sneller dan dat je handmatig gaat rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in elke kleur, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt kopen. Je kunt de kleur gemakkelijk op maat laten maken, wel is het zo dat er kleurafwijking kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Vraag om een offerte voor latex spuiten kosten.