Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Hellevoetsluis. Meer dan 25 jaar expertise!

Hellevoetsluis Plafond Latex Spuiten

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten in Vlotbrug, Nieuw-Helvoet, Nieuwenhoorn, IJzerenbrug, Oudenhoorn, Tweede Vlotbrug, Strype, Rockanje, Tinte, Vierpolders en bij u inHellevoetsluis?

Latex Spuiten Hellevoetsluis. Meer dan 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex spuiten.

Wie een offerte gaat vragen bij de diverse ondernemers zal tot de uitkomst komen dat de kosten nogal kunnen verschillen, het ene bedrijf berekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak een andere schilder 11 euro per m2 rekent. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het begint bij de latex. Er zit altijd een kwaliteitsverschil in, of je nu een liter latex bij een schildersbedrijf koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Kies dan ook voor een goede kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn naderhand. Een schildersbedrijf kan je meer informatie geven over de kenmerken en kosten van de diverse soorten latex.

Wanden en plafond spuiten met latex

Een groot pluspunt van latex is dat het bij veel ondergronden perfect is om op te spuiten. Behang, gipsplaten, steen, het is stuk voor stuk heel eenvoudig. Het allerbeste en beste effect krijg je alleen maar door te spuiten over glad stuc. Degene die met latex gaat spuiten zal merken dat er geen enkel onregelmatigheid achterblijft, bijgevolg krijg je een volkomen glad en vlak effect zonder strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Het is daarom van belang te overwegen om allereerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over voordelig latex spuiten bij u in Hellevoetsluis? Meer informatie over Hellevoetsluis.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende type spuiten, wie is het beste?

Verfspuiten bestaan in uitvoeringen met en zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit pas je toe omdat je de latex veel fijner op de wanden kunt spuiten. Dit geeft een fijner en gladder resultaat dan een verfspuit die op lucht werkt. Een latexverf spuit die op lucht werkt kan ervoor zorgen dat er kleine korreltjes voorkomen, het resultaat is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Dit noemt men dan natuurlijk ook spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een kleine korrel.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste effect op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan als je gebruik maakt van een latex roller. Je ziet geen strepen of enig onregelmatigheid meer. Ook zorgt het voor een grote besparing in de kosten, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan handmatig rollen. Ook kun je kiezen uit diverse kleuren, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt aanschaffen. Je kunt de kleur netjes op maat laten maken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een ander resultaat in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Wilt u meer weten over de kosten van kosten latex spuiten? Vraag dan een offerte aan.