Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Fijnaart. Meer dan 25 jaar expertise!

Voordelig Latex Spuiten in Fijnaart

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten met compressor in Nieuwemolen, Oudemolen, Kade, Driehoek, Kwartier, Zwingelspaan, Kreek, Oude Stoof, Stadse Dijk, Zevenhuizen en bij u inFijnaart?

Latex Spuiten Of Rollen Fijnaart. 25 jaar Ervaring

Is latex spuiten voordelig?

Wie een vrijblijvende offerte gaat aanvragen bij de diverse bedrijven zal tot de conclusie komen dat de tarieven nogal verschillen, het ene bedrijf. Deze verschillen in prijzen lijken veel doch zijn volkomen normaal. Het begint bij de latex. Daar zit natuurlijk altijd een verschil in kwaliteit in, een liter latex van een schildersbedrijf is vaak wat duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld een bouwmarkt. Ga ten alle tijden voor een betrouwbare kwaliteit latex, en let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Vraag dan ook ten alle tijden om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latexverf

Een groot voordeel van latex is dat het voor veel ondergronden goed is om op te spuiten. Of het nu behang is, duroxblokken of gibowanden. Uiteindelijk om het allerbeste effect te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden schoon, netjes en glad zijn. Echt stucwerk dus. Degene die met latex gaat spuiten zal zien dat er geen structuur achterblijft, veel eerder is het resultaat supervlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen zien. Het is daarom van belang te overwegen om allereerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed resultaat.

Meer informatie over latex spuiten prijs bij u in Fijnaart? Meer informatie over Fijnaart.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Er bestaan meerdere soorten verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit pas je toe omdat je de latex een stuk fijner op de wanden kunt spuiten. Met als effect dat de wanden veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Wanneer je met een latex spuit op lucht gaat werken kan het voorkomen dat er kleine korreltjes ontstaan, het lijkt dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, daarbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex verf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste eindresultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Er is totaal geen onregelmatigheid meer zichtbaar achteraf. Bovendien zorgt het voor een voordelige besparing in de kosten, een plafond spuiten werkt vele malen sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in iedere kleur, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt kopen. Laat gewoon de kleur op maat maken, De kleine afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Vraag om een prijs voor voordelig latex spuiten.