Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Bovensluis. Meer dan 25 jaar expertise!

Bovensluis Latex Spuiten Of Rollen

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten of rollen in Tonnekreek, Willemstad, Helwijk, Stadse Dijk, Zwingelspaan, Oudemolen, Noordschans, Driehoek, Oranjeoord, Nieuwemolen en bij u inBovensluis?

Latex Spuiten Prijs Bovensluis. 25 jaar Ervaring

Is latexverf spuiten goedkoper?

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene bedrijf rekent per m2 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro vraagt voor hetzelfde aantal vierkante meters. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. Het begint bij de latex. Er zit altijd een kwaliteitsverschil in, of je nu een liter latex bij een schildersbedrijf koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga ten alle tijden voor een top kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn na afloop. De vakschilder kan je meer info geven over de voordelen en prijzen van de diverse soorten latex.

Muren spuiten met latex verf

Een groot voordeel van latex is dat het bij veel ondergronden goed is om op te spuiten. Behang, gipsplaten, stenen, het is stuk voor stuk heel gemakkelijk. Het allerbeste en beste effect krijg je alleen maar door te spuiten over glad stuc. Wie voor latex spuiten kiest zal zien dat er geen enkel onregelmatigheid achter zal blijven, bijgevolg krijg je een superglad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Wie besluit van tevoren de wand glad te stucen zal dan ook een beter resultaat bereiken.

Meer informatie over kosten latex spuiten bij u in Bovensluis? Meer informatie over Bovensluis.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Er zijn verschillende type verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als pluspunt dat de latex veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Met als resultaat dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit met compressor. Een latexverf spuit die op lucht werkt gaat ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan komen, het resultaat is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Dit wordt ook spackspuiten genoemd, daarbij wordt bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste effect te bereiken kun je het beste latex muurverf gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Je ziet geen lelijke strepen of enig structuur meer. Bovendien zorgt het voor een grote besparing in de kosten, het is veel sneller dan met de hand rollen. Natuurlijk ook kun je kiezen uit diverse kleuren, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt aanschaffen. Gewoon de de kleur op maat laten maken, De kleine afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander resultaat in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Vraag een vrijblijvende offerte voor latex spuiten met compressor.