Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Beneden-Haastrecht. Meer dan 25 jaar expertise!

Beneden-Haastrecht Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over plafond latex spuiten in Stein, Haastrecht, Goudseweg, Stolwijkersluis, Platteweg, Het Beijersche, Boven-Haastrecht, Stolwijk, Bovenkerk, Oukoop en bij u inBeneden-Haastrecht?

Latex Spuiten Beneden-Haastrecht. Meer dan 25 jaar Ervaring

Is latex verf spuiten voordelig?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen maar al te vaak ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf rekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak het andere bedrijf daar 11 euro voor rekent. Deze prijsverschillen lijken veel doch zijn alleszins gewoon. Het begint bij de latex. Daar zit ten alle tijden een verschil in kwaliteit in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga natuurlijk altijd voor de beste top kwaliteit latex, doch let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Vraag daarom natuurlijk altijd om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latexverf

Latex verf kan ingezet worden op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste, en beste effect verkrijg je door te spuiten over glad stuc. Degene die met latex gaat spuiten zal zien dat er geen enkel onregelmatigheid achter zal blijven, daardoor verkrijg je een superglad en vlak effect zonder onregelmatige strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen gaan zien. Het is daarom van belang te overwegen om eerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over kosten latex spuiten bij u in Beneden-Haastrecht? Meer informatie over Beneden-Haastrecht.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er ingezet?

Verfspuiten zijn er in diverse uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als voordeel dat de latexverf veel fijner op de wand of plafond gespoten wordt. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit die op lucht werkt. Een latexverf spuit die met lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het is dan net of er is gespoten met een hele kleine korrel. Dit wordt ook spackspuiten genoemd, daarbij wordt bewust met een kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste eindresultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of normaal latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker, mooier en egaler is dan rollen. Er is totaal geen structuur zichtbaar na het spuiten. Verder zorgt het voor een grote besparing in de kosten, het is een stuk sneller dan met de hand rollen. Natuurlijk kun je kiezen uit meerdere kleurencombinaties, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt aanschaffen. Laat gewoon de kleur op maat maken, houdt er wel rekening mee dat de kleur een ander effect kan geven indien je het op de wand of plafond spuit.

Wilt u meer te weten komen over de prijs van plafond latex spuiten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.