Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Vuilendam. Meer dan 25 jaar expertise!

Airless Latex Spuiten in Vuilendam

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over voordelig latex spuiten in Laag-Blokland, Molenaarsgraaf, Ottoland, Gijbeland, Brandwijk, Ammerssluis, Muisbroek, Goudriaan, De Donk, Graafland en bij u inVuilendam?

Voordelig Latex Spuiten Vuilendam.

Goedkoop latex spuiten.

Degene die een vrijblijvende offerte gaat vragen bij de verschillende ondernemers zal tot de conclusie komen dat de tarieven nogal kunnen verschillen, de ene ondernemer rekent 5 euro per m2 terwijl voor hetzelfde oppervlak de andere ondernemer 11 euro per m2 rekent. Dat deze prijsverschillen normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het begint bij de latex. Er zit natuurlijk altijd een kwaliteitsverschil in, een liter latex van de vakschilder is duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld de gamma. Ga altijd voor de beste kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn naderhand. Een schildersbedrijf kan je meer info geven over de kenmerken en kosten van de diverse soorten latex.

Wanden spuiten met latex verf

Een groot pluspunt van latex is dat het voor heel veel ondergronden goed is om op te spuiten. Of het nou om behang gaat of gipsplaten of gibowanden. Uiteindelijk om het mooiste effect te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Echt stucwerk dus. Wie met latex gaat spuiten zal zien dat er geen structuur achterblijft, veel eerder is het resultaat vlak en gelijkmatig zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, Als de ondergrond niet netjes en helemaal gelijkmatig is ga je dat door de latex verf heen zien. Wie besluit van tevoren de muur glad te stucen zal dan ook een beter effect verkrijgen.

Meer informatie over latex spuiten plafond bij u in Vuilendam? Meer informatie over Vuilendam.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende type spuiten, dewelke is het beste?

Er zijn verschillende type verfspuiten. Er zijn er die werken op lucht en zonder lucht. Airless spuiten heeft het voordeel dat de latex veel fijner op de wand of plafond gespoten wordt. Dit zorgt voor een gladder resultaat. Een latex spuit die op lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het effect is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Dit noemt men dan natuurlijk ook spackspuiten, men spuit dan bewust met een kleine korrel.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het gladste effect op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan als je gebruik maakt van een latex roller. Er is geheel geen structuur meer te zien achteraf. Bovendien zorgt het voor een grote besparing in de kosten, het is een stuk sneller dan dat je met de hand gaat rollen. Natuurlijk ook heb je de keuze uit meerdere kleurencombinaties, een voordeel is dat je niet vast zit aan kleuren die in een blik verf zitten. Laat gewoon de kleur op maat aanmaken, wel is het zo dat er afwijking in kleur kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijzen van prijs latex spuiten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.