Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in The Hague. Meer dan 25 jaar expertise!

Airless Latex Spuiten in The Hague

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over plafond latex spuiten in Scheveningen, Wassenaar, Strijp, De Kieviet, Kerkehout, Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Kievietsduin, Wateringen en bij u inThe Hague?

Latex Spuiten Prijs The Hague. Meer dan 25 jaar Ervaring

Goedkoop latexverf spuiten.

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, het ene bedrijf berekent per m2 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro rekent voor dezelfde aantal m2. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het begint bij de latex. Er zit natuurlijk altijd een verschil in kwaliteit in, een liter latex van de vakschilder is duurder dan een liter latex bij bijv. praxis. Kies voor een top kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn naderhand. Vraag daardoor natuurlijk altijd om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Handige tips over muren spuiten met latex verf

Een groot pluspunt van latex is dat het bij veel ondergronden perfect is om op te spuiten. Behang, duroxblokken, steen, het is stuk voor stuk heel eenvoudig. Het beste en mooiste resultaat verkrijg je door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen enkel onregelmatigheid achterblijft, veel eerder is het effect supervlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Wie besluit van tevoren de wand glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter effect bereiken.

Meer informatie over latex spuiten bij u in The Hague? Meer informatie over The Hague.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er ingezet?

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen met en zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als pluspunt dat de latex veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Wanneer je met een latex spuit op lucht gaat werken kan het gaan voorkomen dat er kleine korreltjes ontstaan, het resultaat is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Het eindresultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, daarbij wordt bewust met een kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste en gladste effect te bereiken kun je het beste latex muurverf gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler Het verschil tussen spuitwerk op plafond of eenvoudig latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker, mooier en egaler is dan gewoon rollen. Je zal beslist geen strepen of andere afwijkingen meer zien. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, een plafond spuiten werkt veel sneller dan handmatig rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in elke kleur, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt kopen. Gewoon de de kleur simpel op maat laten maken, houdt er wel rekening mee dat er kleurafwijking kan zijn wanneer je het op de wand of plafond spuit.

Wilt u meer te weten komen over de prijzen van kosten latex spuiten? Vraag dan een prijs aan.